Fantastiskt härligt

img_0686 (MMS)

Fantastiskt härligt


Just nu:  Halvvägs upp på ramberget. So...

img_0682 (MMS)

Just nu:  Halvvägs upp på ramberget. Solen steker på min lediga dag. Det är sånna här dagar man lever för. Kärlek å rofyllda dagar. Idag är dock schemat fullspäckat. Möte ikväll och innan dess ska man hinna slappa, storhandla, slösa lönen på teknikprylar och duscha. Men så underbart livet är just nu:)


Glad midsommardag!  Gårdagen firades på...

img_0676 (MMS)

Glad midsommardag!  Gårdagen firades på Orust med vänner. Åt god mat, sjöng, "nubbade", klädde midsommarstången, gjorde kransar, dansade, skrattade och när fotbollen tog kontrollen över männen så roade vi oss med att bada (?!). Satt uppe till sent på natten och ska väl erkänna att jag ville svära lite när klockan ringde halv 8 imorse för att påminna om att man måste tillbaka till verkligheten och Göteborg. Nu vankas de jobb. Fortsätt ha en underbar helg allihopa!


En egenskap jag har som jag är glad över...

img_0652 (MMS)

En egenskap jag har som jag är glad över är att jag älskar å planera, organisera och fixa. Event ligger mig varmt om hjärtat och fixat en del i mitt liv. Man kommer ingenstans om man inte vågar ta första steget. Påväg från ett "möte" med Lina Sun [san] och känner bara pirr. Dax att handla jobbkläder med mrs Boss å kollega innan jag ska till jobbet. Får försöka andas ikväll eller under semestern om 3 mnd. Så mycket planerat :)


Borttappade igen...  Mina älskade solgl...

img_0582 (MMS)

Borttappade igen...  Mina älskade solglasögon. Så kräsen. Aldrig några som passar.  Men de finns inte i min ägo längre. Längtar till löning så jag kan leta land och rike efter dem. De finns inte i den affären jag köpte dem men får leta vidare...


you make me wanna smile


kärlek


Säger bara en sak... Hur nöjd som helst!...

img_0651 (MMS)

Säger bara en sak... Hur nöjd som helst!!!


Resultatet av hyllorna som blivit små na...

img_0650 (MMS)

Resultatet av hyllorna som blivit små nattduksbord. Perfekt. Precis så jag tänkt mig :)


Hade inflyttningsfest i fredags. Så himl...

img_0645 (MMS)

Hade inflyttningsfest i fredags. Så himla lyckad! Vänner från olika delar av landet/tidsepoker av livet  kom och vi hade så fantastiskt trevligt!! Fick massa kärlek, vin och en moccamaster. Den här kaffemaskin har vart ett ständigt samtalsämnet för mig och prinsen. Han har önskat sig sen sååå länge och jag har tyckt att de vart onödigt mycke pengar att slänga på en kaffemaskin. Fantastiska vänner gick ihop och överraskade oss med denna :)  Dansade och sjöng singstar till halv 5 (dock inte hemma hela tiden trotts att grannarna gjort det under deras inflyttningsfester) tack till alla inblandade!!


Nytt till lägenheten :) perfekt som "nat...

img_0647 (MMS)

Nytt till lägenheten :) perfekt som "nattduksbord". Borde gå  i stan med svärmor oftare. Tack för inflyttningspresenten!!


Tänker lite på helgen. Underbart! Önskar...

img_0630 (MMS)

Tänker lite på helgen. Underbart! Önskar jag hade Annie närmre mig. En så fin vän e det synd att man inte kan se oftare. Fyllt på mitt skratt och energiförråd till max så nu njuter jag för fullt. LIVET E TOPPEN!


Svärmor har vart å satt upp hemmagjorda ...

img_0629 (MMS)

Svärmor har vart å satt upp hemmagjorda gardiner hemma :) 2 kvar sen känns de som de meta faller på plats! Du e toppen Annika!


Folketspark i Malmö! Gått å blivit föräl...

img_0620 (MMS)

Folketspark i Malmö! Gått å blivit förälskad... I Malmö! Varför bor vi inte här? Storstad men så mycket grön natur. Underbart vackra och gamla byggnader. Här skulle jag kunna gå i evigheter och drömma mig bort. Kär :)


Nostalgi: 5ggr i veckan i nästan ett år...

img_0593 (MMS)

Nostalgi: 5ggr i veckan i nästan ett år fick jag möjlighet till att se denna vackra ås. Hallandsåsen! Med så mycket historia med snapphanar och pampighet är den helt fantastisk och symboliserar lite av en av de bästa perioderna i mitt liv. Akademi Båstad! Perioden där jag tog tag i mitt liv och vågade mig utanför gränserna till min hemstad. Minnen och FRAMFÖR ALLT VÄNNER FÖR LIVET!    idag ska vi återförenas. (eller i alla fall några av oss ) längtar! Solen är med oss och kroppen pirrr av förväntning.. Denna dagen blir himmelsk!


från den senaste tiden i mitt liv.


Ex - guidekollega kommer på besök. Guitarrspelades på balkongen, martini (såå mycket kreta feeling på det med elin) och rödvin. Till ohc med ett samtal till Danmark blev det :)

Besökt Ostindiefararen med Göteborg och CO. Älskar historia så ville testa och styra :)

Älvsnabben med receptionister

Slottskogen

mysig lunch i slottskogen. Underbart!
Vart dålig med att ta med kameran. Vi var ju som piff coh puff en gång i tiden.
Saker att ta med kameran till i juni:

4-6/6 - Reunion i Malmö/Trelle med Akademibåstadklassen!
18/6 - inflyttningsfest
25/6 - midsommarafton, dock finns de inga planer än så välkommen och bjud ut mig!


Uppe halvtidigt denna torsdag.  Hade mam...

img_0570 (MMS)

Uppe halvtidigt denna torsdag.  Hade mammisen vart kvar (åkte i tisdags) hade jag tvingat med henne på en prommenad på ramberget men ikke. Kanske tar en prommenad till jobbet istället. Måste röra på mig mer. Kommit in i en svacka med tränandet. Hur har man tid? Så fort solen kom fram blev all ledig tid planerad och träningen bortprioreterad även om jag vill. Semester behövs tror jag för att hinna med ;)


SATC 2

img_0588 (MMS)

Nu: med ett glas rödvin på balkongen å inväntar att klockan ska närma sig 20:00 så jag kan möta upp älsklings Karin  innan SATC 2 å snacka lite. Ska bli super kul å gå på bio. 1an såg jag 2 ggr på bio. I Oslo å sen i Gbg. 2an ska inte vara lika bra men de spelar ingen roll. En äkta tjejrulle med tjejfeeling. Kan inte bli bättre :)