Lever jag???

Crossfit stod det på dagens schema. Utvärdering...?

Vet sedan löpningen att man kan mer än vad huvudet säger åt en. Man orkar alltid lite till. Crossfit är ännu en sak som bekräftar det:

*Antalet armhävningar som gjordes idag var så många att jag inte ens orkade hålla uppe mig själv, armarna bara veks.
*kettlebells (som för övrigt var första gången) svingades och härlig värk i bålen skapades. Håller verkligen tummarna för olidlig träningsvärk där imorgon.., pleeeease!!
*svetten rann (inte små droppade utan forsade snarare)

Blev så inspirerad av tränarna och de andra 14 som tränande med mig. Alla peppade varandra och jag ville verkligen inte fuska (ja för jag är en lat jävel) inte den här gången... Kroppen skulle minsann få veta att den lever!!

Efteråt gick det knappt att schamponera håret. Nu ska jag sova och vakna tidigt imorgon innan jobbet och njuta av träningsvärken!!! Wiiiiiii!

Mer crossfit åt folket!
Ps. Karin du hade gillat att plågas på det här sättet ;)


Crossfit

Var ute och pubrundade med sambons kompisar (gemensamma har de ju egentligen blivit) förra veckan och som vanligt efter något glas vin så är jag extra spontan och inte så svår att övertala....

Så imorgon är det jag som tränar crossfit för första gången:)


17 mars 2013????

Hur härligt låter det inte att befinna sig i Barcelona då???

Någon sugen? Springa eller inte, spelar ingen roll:)


Konsten att vänja sig

För ngn månad sen hade Henrik inte ens sprungit 1mil. Tanken var nog inte jätte lockande och när jag frågade så fick jag ofta tvekande som svar.

Sen kom första milen. Och sen var det inte lika svårt att få med honom på fler en milare.

Idag befinner vi oss i Varberg för att hämta hem prinsessans som bott hos svärfar medans vi varit på semester. Utan att fråga mig tog han med sina löparkläder och antog att vi skulle springa imorgon innan vi åker tillbaka hem. Sen frågar han om vi kan springa fram och tillbaka till Varberg centrum....

"det spelar ingen roll om det är mer än en mil." säger han. (whaaaaat?)

Jag har då turen att springa mer än 1,2 mil med min karl imorgon... WIIIII!!!!
Vem vet.... Han har sagt ok till Vildmarksleden i Skatås på 18 km. Han e sugen på att heja om jag anmäler mig till Marathon i Barcelona 2013.... Kanske kan få med honom om jag tränar upp honom utan att han vet om det????

Du e finast i världen!


Nära men inte tillräckligt

Nästa mil lopp ska det vara 00:50:00 som är målet:)

Men trots det är jag ganska nöjd....:)


Midnattsloppet 2012

Min och löpningens årsdag.
Ett år sej jag bestämde att jag skulle bli löpare å hyllar det med midnattsloppet i Göteborg:)

Å ett personbästa.. 00:52:53
Nöjd. Helt ok. Å vilken jäkla stämning!!!!!


Preikestolen

Igår morse vaknade jag när klockan ringde och for som ett skott upp ur sängen. Sambon mindre lätt att få upp men trotts det lämnade vi kristiansand tidigare än beräknat. Fyra timmar senare med några foto och fika stopp checkade vi på nästa hotell.

Vädret såg inte alls lovande ut. Det ösregnade men vi gav det en chans ändå. När vi började gå slutade och solen tittade fram. Den var med oss hela vägen upp och större delen uppe på toppen. Sen kom regnet men det gjorde inte oss något...

Den underbara naturen fick till och med sambon till att vilja fjällvandra mer i framtiden.

Jag fick mina egna bilder från preikestolen. Många bra ligger i systemkameran redo att bli tavlor. Rekommenderar!! 4km upp. Knatar man på för att försöka få träning samtidigt klarar man det på lite mer än en timme och blir både svettig och andfådd. Dock resulterade det även med lite skrubbsår men det positiva var att det gick lite fortare ner:)

Lite mobilbilder:


Imorgon:preikestolen

Imorgon är det tidig uppstigning (jiiippiiii för mig och mindre gött för sambon) för att åka 23 mil (bara 3 timmar enligt gps). Då når vi Jörpeland och inte långt från Preikestolen.

Att jag är exalterad missar nog ingen som är med mig just nu. Packat klart och så att vi bara ska kunna gå upp och käka frukost och sen dra vidare. Till och med lagt fram förslaget att sova i vandringskläderna så man slipper ta på sig dem och BARA gå ner till frukosten men fick avslag på det.

Vädret ser bättre ut än igår som visade ösregn hela dagen. Nu duggar det bara men det enda som kan stoppa mig imorgon är dimma på toppen...

Tur man man tog sig något glas vin så man somnar annars hade jag snackar hela natten om vad som komma skall:)

Suttit inne på instagram och söker man på #preikestolen får man upp fantastiska bilder så som:


21augusti 2012

Befinner oss i skrivande stund i Kristiansand. Efter 70 mils körande igår från Göteborg, genom Oslo, förbi Arendal stannade vi i Kristiansand.

Fantastiskt ställe och är lugnt och gemytligt så vi bestämde oss för att stanna kvar en extra natt innan bestigningen av Preikestolen sker.

Kom sent igår men hann med en kort scanning av stan. Idag var vi uppe i tid för att undersöka vad staden hade att erbjuda och efter mycket om och men fann vi oss en badplats. Henrik "badkrukan" var förvånansvärt enkel att få i den 17,9 gradiga vattnet men mina ben gick inte att rubba. Yyss!!

Efter 2 vinster i Fia med knuff (jag alltså) var båda så rastlösa att vi åkte tillbaka till hotellet för att snöra på oss löpardojjerna och ta oss till Baneheia. (ett ställe jag redan innan resan hade googlat fram så jag visste vart vi skulle bege oss;)

Kuperat var bara förnamnet. Herrejissanes!!! Självförtroendet fick sig en törn inför Lidingöloppet IGEN!!!

Men skam den som ger sig:)

Imorgon bär det av till Preikestolen... Sen vidare till Oslo och mina älsklingar på gamla jobbet. Längtar!


Lathet kompenseras med mer träning

Jag har haft 2 roliga veckor där jag tyvärr uteblev med träning. Var inte sugen helt enkelt. Men fick med mig sambon på 4 km i söndags. Efter det kom mersmaken. Fram tills idag har jag avverkat 35km i både terräng, intervaller samt asfalt. Jag hade turen att ha sambon som sällskap under 30 av de km. Hans första 30km vecka!! Stolt. Idag var det en underbar morgon i skatås. De "nya" lättviktsskorna fick testa på milen. Har sprungit i dem några ggr men tanken att använda dem under midnattsloppet den 25 aug har slagit mig. Därav valet idag.
Status: milen i skatås är ganska backig men trotts det kändes det ok. De första 6km kändes det bara underbart. Men i en lång nerförsbacke blev nog belastningen för hård. Lite känningar på insidan då min hålfot inte har belastning men tanken att jag ska använda den om två veckor finns fortfarande. Milen på asfalt ska dock testas innan:)


Balkonghäng och sängmys

Myskisen älskar att hänga på balkongen. Sitter bara å tittar på allt som händer... Finaste i världen!

Mysigaste på kvällen efter en hård dag på balkongen... ZzzzzzZzzz


Kräftskiva i Fritsla

11/8

Svärmors födelsedag ska firas ❤


Grattis pappa på födelsedagen

Fått besök av far min och farbror <3


mini semester med vänner

Båten mellan Landskrona och Hven tog oss till en av tre hamnar på ön. Vi möttes av ett traktorsläp som tog oss till vårt boende på gamlegården. Helgen bestod av cykelsightseing, fotbollsgolf, trerättersmiddagar, skratt och mycket vännskap :)
 
 

5 års dagen....

Möttes av dessa idag... Kärlek till dig...


Avstickare till Varberg för att hämta bebisen:)


Passion

Att se människor som har en passion in action är så otroligt inspirerande!!