Du vackra varelse

Frånvarande har jag allt vart nu på sistonne. Har kommit på mig själv hur många gånger som helst att sitta och stirra på den underbara varlese vi har införskattat oss. Kan titta på henne i flera timmar.
Älskar att se denne testa gränser och se vad hon får och inte får göra. Vad man kan och vad man inte kan. Hur hon smakar på allt hon kommer åt och lära henne så gott det går.
Det är en nyfiken liten krabat den där Lucia. Fruktansvärt envis (får det från sin mamma kanske) och galet busig men då vet hon att det är pappa som älskar att busa..
Det finns inget härligare än att vakna med hennes huvud på min arm på morgonen. Hur hon märker att man vaknar till liv, hon sträcker sig och trycker sig ännu närmre... Denna lilla varelse ger oss så otroligt mycket kärlek. Åhh, vad vi älskar dig söta Lucia....
Första dagen hos oss
Din favorit leksak du fått av prinsens mamma
Nyfikna lilla busunge!

fundering

Jag har funderat på det här med tid. . .
säger ganska ofta att jag inte har tid. Säger ännu oftare om när andra säger att de inte har tid att man får skaffa sig tid :) Men jag då. Jag måste skaffa mig tid. Man ska leva så länge man lever.
"Sova kan man göra i graven. "
Ett vanligt uttryck när jag var yngre - vad är yngre kanske vissa säger men vadå då? Börjar snart närma mig 30.
Men när jag tittar ner mot skruttefian som ligger jämte mig och snarkar så kan jag inte annat än att tänka "nej, idag har jag så mycket att göra att jag faktiskt inte har tid med någonting ;)

header under konstruktion....

så trött på den jag har nu. Behöver ett ansiktlyft. Inte så sugen på att blogga nuförtiden, kanske ändras om jag ändrar lite här inne...

busekatten intresserad av tvätten


Myser på alla hjärtans dag:-)

img_3377 (MMS)

Myser på alla hjärtans dag:-)


God morgon! Vi väntar på finbesök av en ko...

img_5063 (MMS)

God morgon! Vi väntar på finbesök av en kompis. Baka, prommenera, mysa och laga mat här. Kanske liite vin på det så blir det en toppen dag! Lucia väntar med spänning på resultatet. Någon är hemma hela dagen och hon älskar det:-)


Vackrast i världen! Vill sluta jobba, spri...

img_6614 (MMS)

Vackrast i världen! Vill sluta jobba, springa 1 mil snabbare än snabbast och sen komma hem till dig!!


Just nu: i mitt knä...

img_4271 (MMS)

Just nu: i mitt knä...


skruttan....

ligger och sover vid min axel.
Kan inte låta bli att titta på henne. Hon är så liten och mysig. Bus och mys är det enda hon känner till. Måste till jobbet idag men som tur är ska prinsen vara hemma. Ingen skola idag.

julafton med familjen :)

Då jag och Henrik har vart i Filippinerna under jul och nyår så har vi inte firat jul med hans familj än. Efter som det var Lucias första dag hos oss så kom alla hem till oss. Hon gjorde succé! Alla ville hålla henne. Hon sov och busade om vart annat.  Det blev presentutdelning och mys med skruttan hela kvällen...
Perfekta barnvakter har nu hittats :)

första natten med Lucia

så himla mysigt!
hon har legat och snuttat med mig hela natten. Vaknat då och då när hon har tryckt sig ännu närmre mig. Så himla härlig är hon. Jag är så kär.
Ledig idag från jobbet men kan inte vara hemma ändå. Ska på inspelning idag och ska vara borta större delen av dagen. Men Prinsen kommer att vara med henne en del så hon har bara någon timme hemma själv.
Jag är förälskad!

hur kan man inte låta bli att älska dig Lucia!


Nytt i mitt liv....

vi ska bli kattägare ägda... ;)
på söndag blir det 2 förvirrade damer som Henrik tar hand om...