om 6 dagar......

e det jag som åker till Marbella!

buskatten


Annandag påsk

Fantastisk helg har de varit. grillning varje dag, sen kvällar med vin på balkongen och sol sol sol. Borde verkligen vara liten efter i helgen men har så mycket energi från den underbara solen så fortsätter i samma takt. Nu är jag på väg för att möta upp Lisa. Vaknade imorse och tog på mig träningskläderna men ångrade mig när jag såg solen. Istället för träning blir det en prommenad och fick precis sms om att hon smyger ner en flaska vin.

helgen i bilder...

Hela helgen har spederats på balkongen. Jag och myskatten har njutit av solen!
Vår nya solcellslampa som lapade sol hela dagen och lös fint på kvällen.
Det är töttsamt att sola så skuggan fungerar perfekt.
Gillmästaren drar igång vid 19:30 för att grilla fetostfyllda lammfärsbiffar...
Min plats i helgen. Underbart...
En liten tröttis däckade på kvällen i den sista solen....

syskonträff i helgen

Träffade Lucias bror i helgen. Vi hade bjudit hem honom och hans familj på grillning och mys i solen. 4e gången som de träffats . Första gånge Lucia åka hem efter en halvtimme för det fungerade inte att ha dem ihop men i fredags så somnade de tillsammans.. !! Vi kunde umgås ensamma på balkongen medans de busade inne i lägenheten....

Sommar sommar sommar. . .

Satt på balkongen och solade med myskatten igår. Älskar solen och dess värme. Om 2 veckor åker jag till solen och Marbella. Längtar! Så himla mysigt det sa bli att åka med Liiisen.

 

Sitter i vardagsrummet och tittar ut över bygget på andra sidan. De har kommit till 6e våningen och ser fram emot att det blir klart till nästa år. Slippa vakna av deras byggande och det kommer dessutom bli riktigt skönt att bo i ett klart område...

 

Solen lyser och det ska bli toppen att kunna grilla i helgen. Mr Weber har fyttat in till oss och står redo på balkongen. Till helgen är det ju påsk. Många bud om vad som komma skall men vi ska bara fundera lite så blir det säkert bra.

 


Besök från en favorit!

Sommaren 2009

Idag kommer en kär gammal vän knacka på min dörr. Vi har inte setts på över ett år och pluggade nere i Båstad (2005-2006) tillsammans. Många roliga hyss har vi haft för oss.
Så idag tar hon sig till mig. Ska vara i Göteborg över helgen. Älskade Linnea!
Saknat dig min skit unge!

Hotel Örgryte

Bild från jobbets facebook sida

Det finns sånna dagar som är bra och andra dagar som är ännu bättre.
Igår var en mycket bra dag. Älskar att fixa och dona och det gjorde jag igår på jobbet. Vi hade tema kväll/afterwork och det var påsktema igår. OCH VAD BRA DET BLEV!! Dekorerade och dukade hela matsalen i påskens alla färger och var nästan lite hög på lyckorus när prinsen kom för att hämta mig och ville inte alls lämna hotellet.
Hade mycket att göra igår efter att jag jobbat då vi hade tillgång till en bil men svängde förbi jobbet snabbt innan vi var tvugna att åka hem till kisse-missen som vart ensam hemma i 11 timmar. (hon var riktigt sur när vi kom hem och är sur även idag). Tjenare vad mycket folk det var där!!! Önskade att man kunde tagit med sig kattstackarn så hade vi kunnat vara på jobbet hela kvällen men får ju ta hänsyn till allergiker och kanske lite hög ljud nivå för hennes bästa.
Ser fram emot nästa tema kväll att planera (hoppas att det blir fler?) och har redan börjat fundera på hur man marknadsför bäst/billigast. Igår var succé och en underbar final trotts att jag bara var där i 10 minuter...
Well done Kollegor!

Kan man annat än å le med den här skärmslä...

img_3170 (MMS)

Kan man annat än å le med den här skärmsläckaren?


Det perfekta måndagspasset. Blogglusten är...

img_2722 (MMS)

Det perfekta måndagspasset. Blogglusten är äntligen tillbaka och likaså träningslusten. Gick till gymmet och promenerat hela helgen. Marbella maj2011 sätter sin spår. Nu ska jag kunna sätta på mig en bikini utan problem till 2a maj! Kör järnet nu om en halvtimme på stepbrädan och med kollega.:)


skrutte katten!

Tänk när vi fick dit för 2 månader sen. Då va du så liiten. Sov hela tiden. Kunde knappt gå rakt då du va så ostadig i benen. De senaste 2 månadera har du växt å blivit så stor. Älskad av många. Hur ska jag klara mig i 1 vecka i Marbella utan dig och pappisen?

Nyfiken på världen

 

 

 


Hemma en stund å myser med myskatten:-) en...

img_6056 (MMS)

Hemma en stund å myser med myskatten:-) en riktigt mammig katt. Vill bara komma upp å vara i knät eller famnen. Jag har alltid vart en hundmänniska men Lucia är så nära en hund man kan komma Kan ta henne vart jag vill, hon tycker det är helt ok att gå i koppel, social och älskar att busa/mysa. Helt ok att vara en kattmänniska när det är söta Lucia som min bäbis! Vad vore livet utan dig?


Till slottskogen

Strålande vårväder!! Dags att möta upp Lina Sun och fika. Älskar måndagar! I fredags spontanbokade jag å Liisen vår resa till Marbella! 3 veckor kvar nu! Längtar ihjäl mig. Mys!

vårprommenad i Guldheden

Tänkte jag skulle tillbringa hela dagen i sängen med Lucia och datorn men när jag såg vädret så kunde jag inte låta bli att ta mig bort till svärmor. Blev en liten prommis med den lilla skitungen. UUUUUnderbart!
Nu e stackars lillan galet trött och snart dax för mat.... :)

'
Soooolen är här!!

Vår i vardagsrummet

I fredags fick jag blommor av Mrs Boss. Underbara och de står fortfarande fint hemma. Dock har skuttteLisa lärt sig att hoppa så såg henne tugga lite på bladen när jag kom hem en dag. Fyyy på dig!