Slingar och klipper håret. Första gången j...

img_5102 (MMS)

Slingar och klipper håret. Första gången jag Slingar håret. Mycket trevlig frisör och är resultatet bra så slipper jag åka hem till Halmstad i fortsättningen för att fixa frisyren.


besök av mammi

Mammi var på besök i helgen och fick träffa Lucia. Myyyysigt!

Filippa fyller år

I söndags så firade vi Henriks syster yster som fyllde år. Jag, Lucia och svärmor träffades upp i stan och ringde på hos stackars Filippa klockan 12:30 och då hade hon bara sovit 4 timmar. Men det ska vara hårt att fylla år. Vi ska göra tapas, baka cupcakes och mysa innan alla kommer vid kl 16:00.
Så här gör vi tapas....
härliga tjejer
Älskar detta!
Sjukt goda cupcakes, hasselnöttscupcakes med nutella frosting

syskonmöte

Lucifer och Lucias första möte hemma hos Lucifer gick inte så bra. De busade och bråkade så efter en halv timme så fick Lucia åka hem. Försöker igen fast nu hemma hos Lucia. Det går mycket bättre men inte perfekt. Dock kunde de iallafall umgås utan att använda klor och det gick hyffsat att äta tillsammans.
Så himla goa!
Nästa projekt är att åka ner till Farfar i Varberg och träffa hans katt Mons. Undrar om de går ihop... :)

nytt i lägenheten

Vi har länge velat ha tavlor på oss och familjen hemma men orken att planera och köpa olika tavlor samt slå för många hål i väggen har gjort att de inte blivit av. Men nu har vi hittat den perfekta lösningen. Hittade en gigantiskram och nu har jag redigerat lite bilder så att de får en gemensam härlig färg. Något foto ska ändras sen är den perfet!! Hemmet börjar bli riktigt mysigt.

Fantastiskt väder å mina favoriter e hemma...

img_1446 (MMS)

Fantastiskt väder å mina favoriter e hemma....:-)


Första vårprommisen

img_9842 (MMS)

Första vårprommisen


Ja å Lucia e ensamma hemma. En riktig tjej...

img_9346 (MMS)

Ja å Lucia e ensamma hemma. En riktig tjejkväll. Ligger å myser i soffan. Får inte riktigt gå någonstans. Gör jag de så vaknar hon och sitter bara å tittar trött på mig. Jag e kär. Shoot me!


helgen vecka 8

Det har vart en otroligt lugn helg. Prinsen har vart i Oslo på inflyttningsfest med alla andra här från Göteborg men jag valde att stanna hemma i hemmets lugna vrå tillsammans med vår älskling. Tanken vart att Henriks mamma skulle passa henne om jag åkte upp men behöver spara lite pengar nu.
Blev hembjuden till en gräsänka som också hade sin karl i Oslo. Hon bjöd på underbar kyckling och vi drack lite vin och smakade på drinkar medan tvn visade "Let´s dance". Pratade om allt möjlig, speciellt om en eventuell resa förhoppnings vis till våren. Hade älskat att omma iväg lite men min prins och våra gemensamma vänner.
Blev en hyffsad tidig kväll så jag hade en stackars katt som väntade hemma.
Lördagen bjöd på en underbar eftermiddag men en fantastisk svärmor. Vi shoppade, gjorde saluhallen där vi köpte kebab och sen möttes det upp en vän till henne. Begav oss till deras stammisställe för lite tjejsnack och några glas vin. Drog sedan med mig min svärmor hem för lite matlagning.
I söndags tog jag mig en lång sovmorgon. Vaknade hör och häpna HALV 11, och drog mig sen bort mot Majorna för att hjäpa Micke Mus med att måla i lägenheten.
Efter målningen åkte jag hem för att göra det jag sett fram emot länge. Låta Lucia testa på livet utanför lägenheten. Vi skulle nämligen åka till svärmor igen på söndags middag. Och hon klarade det med bravur! Mamma var så himla stolt över henne.  Hon satt lugnt i mitt knä hela vägen (hade med mig buren men ville inte att hon skulle tycka för illa om den och ta det som att de var ett fängelse) och tittade på allt som hände runt henne. Nyfiken men lugn. Både fram och tillbaka var hon cool lugn. Och hon hade inga problem med att vara hemma hos Sväris heller.. DUKTIG FLICKA..
Nu ska jag läga mig. Upp klockan 06:00...
mitt egna val men inget jag hurrar för just nu...