kompliment till...

0-4b5c7ffc90a62a833c8d009072103b4b.png

Kolla varifrån!

kompliment till nedanstående inlägg. Den här bilden är med :) 


by the...

-227e1480b35bb3c957bb7d45612fd5c.png

Kolla varifrån!

by the way... Hotellet är med i en tidning som kommer finnas i flygstolsfickor och på flygplatser. Öppnar man den så finner man bild på duktiga recepionister. Det vill säg jag och Josefin. Nu är du stolt va mamma??? 


har vart...

1013f0f50583a4b55e08ed716e234b77.png

Kolla varifrån!

har vart i "no blogglust mood" under de senaste dagarna. Eller snarare orkar inte lägga in foton så orkar inte blogga. Nu är det helg i älskade Oslo. Mysa med min gamla kombo Nikki å träffa älskade ex-kollegor. Haft en stressig vecka på jobbet - men mycket givande och mycket cred från gäster - men behöver stressa ner. Samla energi.  No blogging där uppe heller!  


Hur vet man när det är nog med vintern och snö!???


snöööö. Till...

0-6d87cf9d3a97230ad88b819b6397b40a.png

Kolla varifrån!

snöööö. Till gymmet nu. Tar bussen 2 hållplatser. Lat jag är!


nästa helg??!!

Tillbaka till Oslo land!



blogg.se strular.

0-572e02624f642c3994b4045bbee7e88d.png

Kolla varifrån!

blogg.se strular. Nu planerar jag helgen. Fest i Oslo till helgen och vill pussa å krama min gamla kombo Nikki massa. imorgon bokas det bussbiljetter. Afterwork på fredag så kanske åker på lördag. Lunch men älsklingarna på måndag. Favvo kantinan! Läääängtar!!


Home makover pågår



bakis prinsen och överträffa me städar.
Från kaos till full kyl/frys och inga kläder överallt!


solen skiner över Göteborg igen!

Vill ut och ta en prommenad. Ska till gymmet halv 6 så kanske inte hinner för den satans lägenheten ser ut som den brukar göra när jag är på "jag-orkar-inte-städa-humör". Har vart på det humöret sen jag skada fingret. Idag har jag lovat att vi ska storstäda för det börhar vara jobbigt att vara hemma. 

Vet att det är mest mina saker men vi behöver ändå fixa lite. Dammsuga och damma. Skura toaletter å sånt bläää.


underbart

Hur mysigt är det inte när det kommer och lägger sig en varm kropp jämte mig i sängen vid halv 3 på natten.
Något alkoholig andedräkt men som sen säger:
-ååh vad jag älskar dig. Älskar dig så mycket som helst.

Då är det okej att man väcker mig en liten stund.

vill ha söndagsmiddag

Tanken slog mig nu när jag tittade genom kort jag inte hade fört över till datorn än.
Jag önskar mig en söndagsmiddag snart igen. Snart är svägerska och hennes guy kommit hem från Thailand så då tusan smäller det.

Dessa foton under är ifrån sist när svärmor vaar hemma hos oss. Gjorde fiskgratäng för första gängen i mitt liv coh det blev riktigt gott! Tummen upp för det. Nyttigt är det ju med ;)



tema 80tal

Igår var första gången jag önskade att jag hade något skrikigt i garderoben men då jag inte hade det fick jag lösa kläder på annat sätt.


Det blev en lång t-shirt.
Skärp i midjan.
 Tofsen på sne.
Stora örhängen (med peace på även om det är mer 70-tal)
Tights.


  Fick duga tyckte jag.



Det var helt fantastiskt att träffa Karin igen. Vackrare människa kan man leta efter. Insida och utsida.  Vill ses mer mer mer! Mötte upp henne på bussen till festen. Drog sista halvåret för henne på 5 minuter. Gick av bussen och så gick vi vilse. Inte såå sugen på att gå runt i snön just då men hon e så härlig så tänkte minte mer på det. Till sist kom vi fram. 


Karin och värdinnan Johanna

Christian var Stig-Helmer. Klockrent. Till å med knorren där bak på huvudet. Så himla kul att träffa honom. Inte sett honom sen 2007. Träffades 2006 när vi jobbade i Bad Garstein i Österrike.

Sötnosen å jag

Älskar den här bilden. Ska alltid göra mig så ful på bilder. Men men .. thats me.

Himla trevlig kväll! Nästa gång blir det förhoppningsvis lite skaka rumpan ute med.

Längtar efter det!


mys vännen

Var ju på 80-tals fest igår. Bilder kommer.
Var trevligt och tiden sprang iväg. Helt plötsligt så blev klockan så mycket att några skulle in till stan men jag åkte hem eftersom jag skulle jobba idag. Var på sånt bra humör (träffade Karin för första gången på ett halvår så det kanske inte var konstigt) så det hade bara blivit galet annars.

Kände att de var ett klokt val när jag vaknade. Gick upp vid 09:00. Lagom seg men efter 2 grapefrukter senare så var jag fit for fight igen...

Ensam ikväll eftersom prinsen hade tenta idag och nu är det tentafest för hans del. Kommer väl en extra mysig och full prins hem ikväll antar jag och väcker mig. grrr. Ska upp halv 7 imorgon för att jobba igen. Sen är jag ledig i 2 dygn.


LOVELY!

80-tals fest

funderat så länge på vad man ska ha på sig. sista minuten som vanligt men hade planerat hela eftermiddagen till att springa på stan. Några minuter innan jagskulle gå från jobbet gav min kollega mig lite tips.

Nu sitter jag här. Klar och ska bara fixa sminket. Till och med en välkomst gåva till värden (som fyller 25år) har jag klar så slipper springa å fixa det. TOPPEN!

Behöver råd av mor min om jag kan gå så här men det borde funka. Då lägger jag upp bilder. :) Om det här är 80-tal vet jag inte men jag känner mig lite sån just nu iallafall :)

all hearts day

Firades hemma i lägenheten i Göteborg. Så skönt att bara mysa loss med lite rödvin och god mat tillsammans. Så mysigt att göra matlagningen till en aktivitet ( hallå va mycket vuxen poäng!!).

Fick en vit ros av prinsen (älskar vita blommor), en rodvinsflaska av svärfar och tulpaner av jobbet.

Bakade när vi väntade på att maten skulle bli klar. Kladdkake muffins!

Förrätt: Bruschetta

Varmrätt: Fransyska i rödvinssås, rotfruktspure, syltlök och hemmagjort vitlöksbröd.

Efterrätt: Rundade av kvällen framför tvn med kex och ost.

Älskar när man lyxar till det.

 

 


visiting my loved ones


Trotts att det bara var en vistelse i 24 timmar så hann vi med massa i hemstaden Halmstad.

Så fort jag kom fram åkte vi till sjukan. Mamma skulle ta prover och jag fick hjälp med att ta av stygnen på fingret. 10 dagar har gått sen det
hände.  Ont som tusan men nu är det äntligten över. Ska försöka använda fingret nu och hoppas på att känseln kommer tillbaka. Annars är jag så gott som hel.



Hittade en bild från back in the days när man var lite mindre. Så kul att hitta tycker jag.  Min bror har på sig en folkdräkt. E de från Ungern? Vi tyckte det var kul då. Detta är från en midsommar way back. Haha. ser ni hur min bror ser ut... SÖT!

 

Innan jag skulle åka hem gick vi upp hyffsat tidigt och jag fick frukost. Mammas frukostar is the shhhiet! Hon hade med sig mango från Filippinerna och det går inte att jämföra smakerna med dessa och de som går att köpa i affären. Vilken smakorgasm!!! Till det fick jag ryggbiff på macka och ett stekt ägg. MUMMA!


så här underbart gula mangos finns det aldrig att köpa i affären.


älskade syster yster

många kramar till dig idag. Önskar jag var i Hstad.
*love*

stolt

vart på gymmet i 3 timmar. Körde 2 pass.
ÄÄÄÄLSKAR STEP!

Gudomliga människa som får mig att kunna röra min stela kropp på det sättet!

Sen körde jag crosstrainer och cykel i 35 minuter sammantalgt. Tog en halvtimmes paus innen andra passet började. Hade vart ännu stoltare om jag inte slängt i mig pizzan som prinsen frestade med efter jobbet eller muffinsen nu när jag kom hem. Men vatusan.. GRYM ÄR JAG!

Älskar att träna!

with tears in my eye

För 25 år sedan deltog  många Artister och  spelade  in den här låten för välgörenhets projektet "USA for Africa" där alla pengar gick till det svältdrabbade i Etiopen. Singeln sålde 800 000 exemplar redan första veckan.


med Michael...

6894f06eec9a35f7243a232e26db49e6.png

Kolla varifrån!

med Michael Jackson som sällskap i öronen sitter jag nu på bussen från hstad till Gbg. En minsagt händelserik vistelse men mycket trevlig. Tyvärr blev det bara 1 dygn hemma men vi utnyttjade de bra. Kom mamma ännu närmre vilket värmer hjärtat. Love you knasboll!!

Idag åker pappisen till Thailand å spelar golf i några veckor. Avis men jag får försöka få bort snön tills han kommer hem. 

Många tankar till syster yster idag med... 


in strawtown

hemma säkert i hemstaden halmstad.
Åkte tidigt imorse och mamma hämtade mig.

Åkte direkt för tester på mammisen och jag gled in som på ett bananskal och fick mina 3 stygn bortplockade. Kändes ganska mycket men mammas ben fick aggera som avreagering. Ser missbildat ut så får nog sitta med plåster när jag ska jobba. Vågar inte sträcka på det ännu men de blir säkert bättre.

Vart inom ICA söndrum och hämtat upp ett paket. Öppnade det och allt satt som en smäck. Underbart! Nu längtar jag efter sommaren med så kan jag ha en klänning snart :)

Nu känner jag doften av mammas potatisgratäng och ryggbiffen är inne i ugnen. Vi ska äta samma som vi åt i helgen. Det var så himla gott ås bad mamma om att vi skulle ha det igen. Pappa kommer snart hit. Tyvärr jobbar min bror men vi blir nästan hela familjen iallafall :)


Lunchen


bilder på havet



mysigt och exotiskt var det faktiskt med all snö!
ville vara ute lääänge men prinsen hade inte kläder för det. tyvärr.
barnet i mig kom ut och älskade att ha snö up till knäna!


kattprommenad



gosepusen älskar att vara ute. han hade riktigt trevligt när han undersökte snön. har en video på hoten när han jagar snöbollar.. om jag fattar hur jag lägger över videos från iphone så gör jag det här :)


Mys igår i wheremountian


Lovely. . . vi lagade mat åt prinsens far. på menyn stod det ryggbiff, pesto, rösti och pinjenötter.
Otroligt gott. Underhållningen stog melodifestivalen för. Dock var det bara jag och svärfar som gillade de men alla kan inte gilla allt ;)


underbart liv!!

6084c166f7c388c16b265b193c2d1e91.png

detta e livet . Katt i knät och kärleken pirrar i magen. Prinsen till vänster och rödvin i kroppen..


prommenad till...

0-55de3ecc022f1d451adec3fc19c0faea.png

Kolla varifrån!

prommenad till fästningen i Varberg. Mys men så otroligt kallt!! Vart å handlat mat. Ska göra mammas recept till pojkarna...


nattisen



tack för en underbar dag!!


svärfar har...

0-600f9286ff82ac771f58bb83b1b32509.png

Kolla varifrån!

svärfar har fått en mobil från 1971 från sin pappa. Dem stora klumpen är batterier. Tänk att ha den i handväskan. 

-ursäkta mig. Det ringer här...

Och ta upp det batteriet

Moahahaha


mobilbild på...

41fff863d37713f4ab6e6cf6a3c31f61.png

Kolla varifrån!

mobilbild på fingret förra fredagen på sjukan. Tyvärr ingen rättvis bild. Hade jag vart en sann bloggare hade jag tänkt på att ta med mig systemkamera. Själv var det första jag tänkte på att jag måste sminka mig, byta kläder och hinna fixa håret. Hann bara byta pyjamasbyxor till jeans. Sen bytte jag handduk då den första hade för mycke blod på. Hann inte mer. Tvungen att ge med mig och se ut som stryk när jag mötte läkaren.


jag å...

1b6c7ca0434313c8fdd73cefa3401b12.png

Kolla varifrån!

jag å älsklingen myser. Mohahaha crazy mum!!!


ser bra...

0-6f2c02302cfd09481008281243d523fa.png

Kolla varifrån!

ser bra ut nu!


underbart

661b7e16486493e0e941b9d5a320e340.png

Kolla varifrån!

underbart


2 rödvinsglas...

0-5e3b82f2ddc62f4dd0d939b009151bb4.png

Kolla varifrån!

2 rödvinsglas som rymmer en halvflaska senare så myser vi framför brasan och tvn. Semester! 


in wheremountain!

Klockan halv 4 efter en härlig dag på jobbet så kommer Taxi Samuelsson och hämtar upp oss för att sen ta oss sen till "wheremountain".

Fläskfile med mögelost, potatisgratäng samt sallad med diverse exotiska frukter börjar snart bli klart. Hungrig som tusan och vill inget annat å provsmaka. Men får inte...

2 dygn i lugnet. Behövligt!

Stockholmsplaner i mars!

Jag får besök av Frida och Emma i Oslo maj 2009


 

pratade med en gammal vän jag träffade när jag började plugga på högskolan i Halmstad 2003 och som sen fick mig att välja att läsa på Akademi Båstad. Fått många fina minnen tillsammans.

Nu har jag blivit bjuden25årskalas i mitten på mars och jag har tackat ja. Vet inte vad det är med mig och Stockholm men vi har alltid haft lite svårt för varandra. Just nu känner att jag behöver ha något att se fram emot. Lämna Göteborg och se nya saker för en helg och detta passade utmärkt.  Ska ge Estockholmo en ny chans. Ser fram emot att göra stan och framför allt festa loss med gamla vänner.

12 mars är det jag Majki och Danny boy som sätter osss i bilen från Göteborg för att styra vår kos mot Huvudstaden.

Imorgon börjar helgen . . .

Klockan 15:00 betyder det att helgen börjar för min del.

Det blir en del flängande men för er som känner mig så trivs jag bäst i närjag ofta är på resande fot.
Vi blir upphämtade strax efter halv 4 av svärfar som tar oss ner till Varberg för en helg med mys och förhoppningsvis god mat och en sötnos till rödhårig katt.

Söndagen är som alla vet "all hearts day" (som jag valt att kalla den dagen). Då blir det tillbaka till Göteborg för att vara VI. Ett besök till saluhallen för att hitta de bästa råvarorna för en undebar kväll. Köpt rosa champanj som det ska skålas med lite romantik.

Måndagen -som är en favoritdag eftersom jag alltid är ledig och många andra måste jobba (moahahahaha)- blir en tidig måndag för ska ta bussen 08:00 till Hstad för att mysa med hela familjen. Mat, prat och massa bilder från tok-mammas resa till Filippinerna.

Tisdag betyder jobb. Tar Bussen hyffsat tidigt så att jag hinner hem innan jobbet. Där börjar 6 dagars jobbveckan igen.


im back in the game

Trotts att jag faktiskt var på väg att vända i dörren igår på gymmet för att slippa skämma ut mig så är jag glad att jag inte gjorde det .
Det var så fruktansvärt kul! För första gången på länge så hängde jag faktiskt med!Ska boka in samma tid nästa vecka för ledaren var riktigt bra. Glömde bort mitt finger (fast stäckte inte på det) och körde järnet!

Bara för att de va så kul så kunde jag inte hjälpa det. Det blir en tur till gymmet innan jobbet :)

ha det gött lägenhet

Kändes hur bra som helst när tjejen var här och tittade på lägenheten. Lämnar över den i goda händer. Den vi har nu är ju bara i andra hand. Fick hyra den tills vi hittade en bostadsrätt och snart är de nära baby!

2 månader kvar!

Nu ska jag bege mitt till fläskus och svettus och köra lite step. Måste fått ett slag i huvudet när jag bokade det. Sist jag testade de så gick det åt h*lvete. Varför valde jag det. Ville ju gå aerobicen. Herrejisssanes. Funderar på att gå dit och logga in mig för att sen komma tillbaka hit.. Orkar inte triktigt skämma ut mig igen. . .

jag tror jag somnar stående

Sov lite i natt. Trodde jag skulle ramla ut sängen när klockan ringde för blev så förskräckt.
Men det var bara att slänga i sig en kopp kaffe så piggnade jag till. Fullt ös på jobbet idag så har inte hunnit slappna av. Nu när jag kom hem så känner jag att somnar snart.

Väntar på att en tjej ska komma och se på lägenheten. Hon ska ta över den när vi flyttar. Skönt att veta att allt löser sig.

Ikväll nalkas det träning. Det blir bara step 1 så då anstränger jag inte fingret så mycket. Skönt att få röra på sig igen. Rädd att jag tappar lusten och det vill jag inte. . .


Musse spanar efter fåglar. Kattvakt i maj. Me like!


nostalgi! Tänker...

0-584776c1042db7b6add515b915f5076f.png

Kolla varifrån!

nostalgi! Tänker på alla gamla kollegor. Nästa lönningspils vill jag komma upp.      Need some Oslo löööve


kvälls mys - 9 februari



Hemma efter en kväll på jobbet. Välkomnas av en underbar pojkvän och återigen står och diskar undan min disk då jag e lite handikappad. Får ge tillbaka om en vecka när stygnen är borta. 

Nu ska vi se på lite serier för att sen lägga oss. Jag har börjat köpa hem massa god exotisk frukt till mig så att jag inte vill ha ostbågar och godis hela tiden.

Kvällens mums är Physalis


revansch


you against me




Idag innan jobbet tänkte jag skulle göra ett nytt försök med stavmixern och se om han var sugen på att kapa fler fingrar som i
fredags. Kanske överdriver lite för innerstinne  V E E E T   jag att man bara skadar sigom man stoppar in fingrarna i bladen.
 J A G  V E T  D E T !

Trotts den visdommen var jag på helspänn och skakade lite lätt. Mixade bland annat jordgubbar som påminde om mitt kött i fredags och stod där på helspänn, rös och darrade. Men det var över på några minuter så nu är jag tillbaka på sadeln igen.


TIPS: stoppa inte in fingret i en mixer och tryck på knappen. Det gör ont!


pubquiz

Som vanligt alltid lika trevligt att gå på quiz med majki.
Tyvärr kom vi när de var på 8de frågan. Typiskt. Men hade en fantastisk kväll ändå. En av få man kan prata om precis allt. Underbart att han har flyttat till Göteborg. Ännu bättre är att han bara bor några fotsteg från oss.

Vaknade upp riktigt sent för en gång skull och  nu är jag fitt for fight. Redo för 4 dagars jobb sen 4 dygn ledigt.


Yes yes yes!

stygn i fingret: foto




Då var det äntligen klart!



Dragit mig lite för att se på mina 3 stygn på fingret men när prinsen(som fick i uppgift att hjälpa mig) utbrast att det såg fint ut, kunde jag inte låta bli att snika en peek. Höll faktiskt med om att det inte så farligt ut. Dock har jag inte så mycket känsel i fingertoppen fast läkaren sa att de skulle komma tillbaka..

pust.

Nu: spelar mario kart
Snart: vika tvätt med hjälpa av prinsen
Ikväll: pubquiz med Majki


mammas flicka...

0-6dc77a4596195f6cd1666848c594dd59.png

Kolla varifrån!

mammas flicka upp idagen. Gått prommenad till Ica i munkebäck. Hade som mission att BARA handla mjölk och kaffe. Kommer hem med 2 på påsar och några 100 fattigare. Suck


ny morgon, ny vecka


solen över Göteborg. . . fast inte idag



Uppe tidigt med tuppen. Ville gå upp tidigare än 08:00 men kunde verkligen inte få upp ögonen. Hade tänkt att powerwalka på bandet idag men ömmar i fingret.

Tänkte gå ute istället på en prommenad så gör kanske det. . . Hade givit mer motivation om det bara hade vart sol ute fast ska inte ge upp bara för det. Ska röra på mig idag. Blir galen. Men just nu så är det tvätt time. Bara 2 stora tvättar idag. Ska bli ruskigt spännande att försöka hänga upp lakanen som jag precis lagt in i tvättmaskinen. Kanske blir till att vänta till s Prinsen kommer hem. Eller så kanske det fungerar att hänga med en hand med. . . Återstå att se.


Riktigt mysigt med svärmorsbesök igår. Åt fiskgratäng (my first time) och sen kladdkake muffins samt pannacottakaka. Galet uppsvält men jag närmar mig ändå mina resultat. *lycklig* Tittade på den senaste James Bond filmen med.
  Erkände att det var första gången jag sett en James Bond film. Och fick det bekräftat för mig att det kanske inte var något för mig heller. Den var inte alls bra. . . Men men ...

Nu: ner och hämta tvätten
Sen: ta en prommenad, gå förbi jobbet och lämna lite saker samt kanske en kaka?
Ännu senare: pubquize med Majki!

svärmorsbesök


Kallt som tusan ute. Och trött.

När jag kom hem igår tog jag tag i den där satans kakan som "satte käppen i hulet" för mig i fredags. Måste ju göra den när jag köpt hem alla ingridienser faktiskt. Mådde lite illa varje gång jag tänkte på att jag skulle mixa den där digestiven med smöret för ser bara framför mig hur jag mixar fingret igen. . .

 

Det var bara att be prinsen hjälpa mig. Tar tag i den känslan nästa gång jag måste mixa och mitt pulserande finger inte påminner mig om den händelsen. Nu är den iallafall i kylen och väntar bara på att bli serverad. Ser verkligen jättegod ut och ser fram emot betyget. Annars hann jag med en annan kaka i fredags innan missödet.

 

Ser fram emot ikväll och 1 ledig dag imorgon. . .

 

 


Vad har jag gjort?


 


Skickat iväg en beställning på kläder på Bubbleroom.

Systeryster. Din rekommendation fungerar och nu är jag så glad så var bara tvungen att fira. Har inte kommit i mål ännu men är lycklig ändå. Bara fortsätta kämpa!

Men den där beställningen berättar jag inte för prinsen!

Uppdaterat: försent. trodde inte han gick in för att läsa här . . .

pulserande finger med 3 stygn i.

Glad över att det inte gör för ont i fingret.
Blogg tokig som jag har blivit så var en av mina första tankar efter att jag fick tvättat mitt finger hos
läkaren att jag ville fotografera det för att lägga upp det på bloggen.

Visat bilderna för prinsen och frågade om det skulle vara ok att lägga upp dem men det blev ett bestämt NEJ. Det var absolut inte ok.
-Nej vel, tänkte jag men sitter fortfarande och funderar på det.

Hur äckligt jag än tycker att det är med blod så blev jag faktiskt faschinerad över hur det såg ut. ATT DET KUNDE SE UT PÅ DET VISET. Att det inte kunde kännas något när han klippte/snittade bort med kniv kanske (såg inte riktigt just då). Makalöst va bra kroppen är för hade antagligen svimmat annars. Trodde jag skulle göra det när jag fick 2 bedövlingssprutor i fungret dock.

Jobbat min näst sista dag denna veckan. Sugen på yoga på måndag. Det kan ju inte vara så ansträngande för fingret? Ska höra med dem kanske. . .

Det roliga var att jag hade bokat in en reservtid på gymmet idag. Fungerar så att när det blir avbokningar så kommer jag automatiskt få en plats på passet. 10 minuter efter att Mrs. Boss släppt av  mig hemma så får jag mail (00:20) där det står att jag är inbokad på skivstångspass idag 10:30. MOAHAHAHHAHAHAHAHA. Går genast in och avbokar det för kan absolut inte lyfta ngt de kommande 2 veckorna.

Fingret i mixerstaven

0-4a4d3f02c52a4b36cd97e26a699dc3c5.png

 



igårkväll hände något jag drömt om innan. Då menar jag inte något trevligt och fantstiskt utan något äckligt och som gjorde att min kropp hamnade i chock. Skulle göra en pannacottatårta till svärmorsbesöket på söndag och skulle använda mixerstaven till att mixa botten som bestog av digestive och smält smör. Fastnade massa deg i mixern så tänkte ta bort det så att det inte blev så lite deg. Krokade finger under bladen men kom samtidigt åt knappen som körde igång mixern igen. Smärtsam historia kort : ringde chefen som var den första jag kunde tänka på och fick skjuts. Fick försöka skjuta min avsky för blod och läkare åt sidan för att inte ha för mycket panik. Som vanligt gör jag det genom att försöka skämta bort det. Läkaren var toppen och min chef Lena likaså. Längesen någon höll mig i handen och strök mig på huvudet 
 och det fick mig att tänka på annat är kötten läkaren skar bort då det var ganska ojämnt. 3 stygn senare och 4 Alvedon/ panodil så e jag mest bara trött. Fantastiskt hur kroppen automatiskt tar bort känseln från fingert annars hade jag nog vart mer galen. Glad att det nu är över...


yes i did it again. . .

händer inget denna helgen mer än jobb. med prinsen på sittning med skolan så blir det mitt 4de träningspass denna veckan coh sen hem och baka och mysa i soffan till lets dance! Myyyyyyys


Exet i lördags



Me and you



Märkt att jag på sistonne har börjat mobilblogga när jag är ute.
Trevlig överraskning när jag öpnnande bloggen i söndags. Vi innan utgång. Annis och Lulla hade bjudit in Majki och vi satt och tittade på våra "naturfilmer" vi gjorde när vi var i Århus 2008 då allt som kunde gå galt gick galt. Vi skratta så vi grät när Linn Helen sprang runt och visade forntida skelett (läs gamla grenar). Riktigt bra på att improvosera. Tur att min gamla dator fortfarande fungerar lite så vi hann se de.

Hann öven med att se videofilmen vi gjorde med jobbet under vår "insperation day" aka personalfest. Massa minnen förra helgen och jag älskar det!

"Med securitas direct går veien frem!
Alle for en og en for alle sammen . . ."


Fick några bra bilder med!

Det bara tokiga bilder utan några seriösa.



Sees snart i Oslo og sen sees vi i Göteborg til sommern! Ikke sant?


Harmony

Önskar vi hade mer bilder från helgen då min norska bästis kom till Göteborg och myste . Tittade för första gången ingen bilderna på systemkameran idag.
Savner deg!

Dessa bilder visar vår trip till ICA vid mig. Hade vart och shoppat i några timmar under dagen och vart hemma och lämnat kläderna hemma hos mig. Innan solen gick ner skulle jag visa henna Göteborg uppefrån "berget" där jag bor så vi gick till utskiksplatsen

En toksnöig rutschbana. Finns inget bättre att posa på . . . eller?


Solen är ett mycket bra verktyg att arbeta utifrån :)


Utsikt över staden Göteborg - check!
ICA påsen användes som sittunderlag när vi drack kaffe och åt tortillachips samtidigt som vi pratade och lockade på en katt några meter ner.

ugly picture - check

Sees snart Lulla!

 


lycklig!

Jag vart ju ut med Linni och Majki i helgen.

Vart så lycklig och kände mig i sån ro med mig själv å livet. Dansade på exet som om det vore sista dansen och leendet har inte vart så brett på länge. Det kom fram en kille (full så klart, kanske inte som ett ägg men full) och fick lite raggningsrepliker åt mitt håll. Log (jag var ju redan så himla glad) och sa nej tack fint. Bad honom säg det när han var nykter istället om han såg någon på stan han tyckte så om...

-men det kan man ju absolut inte göra, tyckte han

-klart man kan jag brukar göra det om jag tycker någon är snygg, har snygga kläder osv, sa jag. Varför kan man inte göra det?
 
Han gick därifrån som ett frågetecken.

Idag fick en kollega mig att känna mig riktigt uppskattad och jag gick från jobbet med ett stort leende på läpparna. Riktigt lyckorus i kroppen att jag inte kunde låta bli att krama henne innan jag gick.


En av mina mål i livet är att sprida positivitet då jag tyckler det finns så mycket negativa tankar runtomkring. Vet att folk har suckat lite åt mig men kan inte rå för det. Jag tycker inte att man kan få vara negativ hela tiden ( klart att alla kan vara lite negativa så länge det inte går ut över andra hela tiden eller då man inte förstår at vi har det så himla bra här i Sverige!) Men idag så kände jag att jag var riktigt bra som människa.


Att jag faktiskt kan få folk att ha ett leende på läpparna när jag går därifrån!

4 februari 2010

Utslagen efter 2 träningspass idag. Började med att powerwalka till gymmet då jag skulle posta lite post (hej då bankkonto i Norge som nu avslutats).  Kom ganska tidigt till gymmet så fortsatte med att powerwalka på bandet i nästan en timme innan det var dax att ge sig på skivstången och de fria vikterna.

Idag hade vi en ny ledare och verkligen slet ut mig ordentligt. Hon var en riktig muskelknutt och körde verkligen på. Så mycket att jag knappt kunde gå hem så det blev bussen upp för backen de två hållplatserna som det gällde. Pinsamt med sant. Skyller på att jag faktiskt bara hade 1½ timme på mig innan jag skulle vara på jobbet.

Precis jobbat klart min 3dje dag denna veckan.
3 dagar kvar sen blir det mysmiddag med svärmor. Sitter å sliter lite med vad jag ska laga för mat. Fått lite tips och ideer på jobbet så jag tror att efterrätt och varmrätt är klar. Frågan är bara om förrätt?

uppe tidigt med tuppen och ett snöklätt Göteborg

Sitter redo i mina träningskläder och väntar på att klockan ska bli 11 så jag hinner powerwalka lite på banden innan det är dax att lyfta skrot i grupp.

Äntligen kommit över det stadiet där jag sliter med att få motivation till att träna. Nu längtar jag. Jag blivit en sån iPhone nörd att jag faktiskt sätter på tv 4 på mobilen och tittar på olika program medans jag går/springer. Tiden försvinner mycket snabbare och tänker inte på att jag tycker det är jobbigt. Med tiden så blir jag starkare och behöver inte den underhållningen.

Efter träningen blir det snabbt hem för att sen duscha och fixa mig till jobbet vid halv 3.

Over and out

hälsosamt och stärkande i fjällen :)

(kan man iallfall tro att man skulle vara i nu med all snö)

Ännu en dag när jag sitter utmattad hemma efter träningen. imorgon sitter jag sliten på jobbet istället för det är skivstång på schemat imorgon. Sitter spänd och väntar på att popcornen kommer gåendes från affären så kan filmen sättas på. Imorgon blir det en liiten sovmorgon.

LOVELY!

fantastiskt mycke...

0caf4401e4db1fd6e7e733da00800496.png

fantastiskt mycke snö. Och det slutar inte heller. Slirar till gymmet!

 


hujedamej vilket...

 

 

 

 

01ce0bc9c77ca1b2fca58fe30f449de6.png








hujedamej vilket väder det är där ute! Landvetter cancelerar flyg efter flyg. Hade bara jobb klackarna på mig nä jag gick hem! Och strumpbyxor under byxorna! Kallt som attan!

 


alla hjärtans dag


 

Jag är en av de som tycker att det blir för mycket stohej runt alla hjärtansdag och att det här med att man MÅSTE köpa något till sin älskade är helt fel. Den här dagen är mest till för att alla butiker/affärer ska tjäna så mycket som möjligt på våra känslor om i världen.

 

Dock så tycker jag inte att det är fel att fira den men jag vill fira den med att vara med min prins utan massa presenter med hjärtan på. Inget onödigt svettandes i centrum för att hitta den perfekta saken till honom. Han har ju redan mig ;) Luskat lite vad jag kan mysa till det med den här dagen och vet fortfarande inte vad jag ska hitta på. Pengarna flödar ju direkt inte i och med att den nya lägenheten suger tag i allt som blir över varje månad.

 

  • Första valentines firades med feber (om jag inte minns helt fel så åkte vi till en härlig restaurang i Sälen men det står inte ngt om det i bloggen så kommer inte ihåg om det var den dagen)
  • Andra hjärtansdagen slutade med en mysig middag ute i Oslo men började med en liten besvikelse. Hade fått förslag av en gammal jobbar kompis att ta med mig prinsen till Frogner badet. BIG MISSTAKE!

Det bästa är att jag är ledig hela den helgen så vi kanske till och med kan åka iväg någonstans? Inte långt bort men några mil? Fast bäst är kanske att låsa in oss hemma och vara äta och mysa... Hmmm. Får fundera lite.

TIPS?

1a dagen på en 6dagars arbetsvecka



Man blir så bortskämd med att vara ledig 4 dygn varannan vecka för den veckan man inte är ledig 4a så har jag bara måndagen ledig. Älskade denna helgen massa och nu när prinsen äntligen är hemma igen så vill jag bara vara mer ledig å ta igen allt med honom. Men så går det inte till i vuxen världen.

Om en timme nalkas det jobb igen så sitter redo i min uniform bestående av svarta kostymbyxor, vit skjorta och en väst. Ska ta och äta lite mat innan också så lika bra att jag fixar det nu. Igår kändes de som om jag stod vid spisen hela dagen. Har börjat med att alltid ha lagad mat med mig till jobbet så har gjort 5 matlådor redo för avhämtning för mig och prinsen. Var så sugen på att baka så gjorde en fudgeshokladkaka med. Den var så himla god att jag var tvungen att frysa in den för annars hade jag gått och kladdat i mig lagret av fudge på toppen.

Körde ett träningspass igår. Har alltid kört skivstång med en tjej som ledare och testade på att göra det med en man. Blev först lite irriterad över att han stressade oss hela tiden men efter halvapasset kände jag att det faktiskt medförde att jag gav gärnet hela tiden och tog i mer. Idag har jag så ont i hela kroppen att jag faktiskt funderar på att ta de passet varje gång på måndagar.

Dax att skaka en lunch och fixa mig till jobbet. . .

ha en bra måndag allihopa!

home at last!

Vaknade imorse av att dörrklockan ringer. Springer och öppnar.
Har bara i tanken att de skulle vara prinsen som kommer hem efter 10 dagar bort i från mig.

Prinsamt det hade vart om det var någon annan då jag bara hade täcket runt mig.

UNDERBART!

ÄNTLIGEN!

Trotts att han bar hade sovit någon timme den natten coh jag sovit dåligt så gick vi inte och la oss. Han fick packat upp och jag gjorde frukost. (Trotts att jag var så sliten igår så ställde jag mig efter midnatt för att griljera julskinkan jag fick när jag var hos pappa förra helgen)

Precis vart å tränat och prinsen åkte iväg för att spela lite boll och sen ska vi sova. Äntligen en natt där jag inte ligger sömnlös eller drömmer mardrömmar.