Sommar!

Slutade jobbet halv4. Solen skiner. Då jag avverkade mer km än tänkt igår så tar jg å sätter Löparskorna på hyllan idag. Istället inhandlades nya löparshorts (rosa SÅ KLART! Och svarta).

Nu inväntas det sällskap i stan för ett glas vitt eller två....:(

måndag gör jag ingenting ingenting igenting...

 
 
det finns inget härligare än att vara ledig just nu. Efter 6 dagars inmatande av fakta och nya procedurer på det nya jobbet är jag äntligen ledig. Äntligen är kanske fel att säg för jag trivs bra. men jag behöver vila huvudet. Smälta.
 
Då finns det ingen bättre än att träna. Jag coh min härliga vän (och numera ex-kollega) har bokat in en löptur tillsammans. Det regnar men det hindrar inte mig. Sprang till hotellet för att möta upp henne. Sen blir det en tur tillsammans på Skatås :)
 
Ser fram emot att njuta av kvällen hemma. Jag och kisen. Sambo är på jobbet till sent ikväll så det blir måndagskos bara jag och Lucia :)
 
 
 

Är Vasaloppet ett faktum???

Skulle egentligen börja lovsjunga om dagens underbara pass med Karin. 5 underbara km i fantastiskt väder å shorts å underbart sällskap. Kvinnan som kan konsten att vända ett argt bi till att bli from som ett lamm...

Tanken att börja inlägget med att hylla löpningen blir istället till att ställa fråga: Vasaloppet öppet spår? Är det ett faktum?
Så otroligt sugen att pusha mig. Kan jag lära mig att springa så borde det väl inte vara svårt att lära sig åka längdskidor... Eller???

Sugen... Riktigt sugen...


Vecka som gått

Försökt att ligga in via appen hela helgen men det går fortfarande int. Så det får bli utan alla bilder jag tagit.

Jag har inte bara fått med mig min gamla kollega ut att springa två ggr utan även min gamla sambo från Olso tiden nu när sig var hemma i Halmstad.

Det resulterade i att jag fått sällskap 4 ggr den hår veckan. Hr underbart som helst.

Då jag anmält mig till Lidingöloppet (så jäkla! taggad) försöker jag få ihop så många km/mil jag bara kan innan september är här.
Förra veckan skrapade jag ihop 40km.

Ska lägga in ett långpass, ett snabbt pass och ett intervallpass (åh Karin hjälp mig!) i veckan... MINST. Kommer ta det ganska så försiktigt i början och inte öka för mycket. Men så himla taggad. Låser bloggar, tips och idéer och sugen på nya kläder och skor.

Ååååhhhh!

För info:

Så impad av min kollega i måndags att jag bestämde mig för att utmana mig...

Sjukt taggad.
Mål: att komma i mål!


Så j*vla stolt!

Fick med mig kollegan ut på en löptur. Jag har minsann sett att hon börjat tröttna på mitt eviga tjat om min kärlek till löpningen. Efter (förvånansvärt lite) övertalning fick jag henne att lova några turer med mig.

Första gången var idag. Efter att hon slutat jobbet ringde jag på hemma hos henne.

Grymme tjejen körde på i en halv mil!!!!
5,4 km för att vara exakt!!! Mer än jag planerat! Mer än jag sprang min första gång!!
Haft en galet bra "lärare" i Karin när jag började springa så hade många visdomsord i huvudet.

Om några turer kanske vi anmäler oss till ett lopp??? Ska kanske bjuda på vin (som Karin gjorde när jag bestämde mig för Göteborgsvarvet) innan jag tar upp det igen ;)

Wiiiii!! Meer!


Göteborgsvarvet 2013

Jag är lycklig!
Längtar:-)


.


54:49

Resultat: nöjd

Skulle möta upp mamma på centralen 1h15min efter min start så det var bara att gasa.

Hade man berättat att 10km betyder att man springer 5km två gånger och båda gångerna ska man springa upp för mördarbacken i slottsskogen hade jg nog tänkt en gång extra innan jag anmälde mig. Men ingen sa det och första gången jag sprang upp så tackade jag Karin för de gångerna hon peppat upp mig för den backen. Målet var att inte stanna vilket jag lyckades med:)

Andra gången "berget" skulle bestigas var det bara 1 km kvar. Gasen i botten! Ju snabbare man kommer upp, ju snabbare kan man spurta ner. Och fort gick det:)

Resultatet blev 54:49 (4 min snabbare än förra mil loppet!) och jag är nöjd. Ännu bättre att jag hann möta upp mamma utan att hon behövde vänta på mig:)


Uppladdning

Helgen var inte direkt perfekt för uppladdning inför dagens blodomlopp.

Många glas vid under lördagen men dock en ganska så aktiv söndag men 8 km cykling, 3 km löpning och 7,5 km power walk.

Idag är det som sagt 1 mil som ska lösas på bästa sätt... Och det ska lösas på mindre än 58:52 min... Känner energin i kroppen så det ska nog gå bra:-)


It's the final countdown...

Juni... Nästan en månad har gått sen Göteborgs varvet. Jag skulle nog kunna räkna mina träningstillfällen efter det på en hand...

Hamnade i en svacka. Ska arbeta upp suget igen. Det finns många bortförklaringar till varför.
*För varmt
*orkar inte
*ingen tid
Kan egentligen hålla på hela dagen. Behöver något som håller igång motivationen.

På måndag är det blodomloppet. 1 mil. Min tanke är att slå min förra mil tid på 58:52. Dock har jag inte sprungit ute sen varvet (sprang på bandet förra veckan med en hastighet på 05:00min/km vilket är riktigt bra för att vara jag). Slutstats: måste springa i helgen.

Vill boka in Lidingöloppet i september men jag ska lite tveksam då jag snart bytar jobb och jag inte fått schemat...

Bilden nedan fanns med i mitt nuvarande jobbs nyhetsbrev:


För ett år sedan

Solen sken verligen förra juni. 
Gick igenom mina bilder från förra året och mindes många härliga stunder.

Åkte till Malmö för att fira Annies födelsedag. En helg med sol, utgång och sightseeing. (Och någon veckas bebis i magen som ingen visste om än :)

Årets Hofman i Varberg. Flera hundra människor samlas för att gå 20km.*
Ett stort event i varberg.

Många dagar i Varberg så Lucia och henriks pappas katt Mons fick bekanta sig med varandra. Inte trevligt ibörjan men nu är det som lugna gatan :)

Köpte årskort till mig och sambon på Liseberg. Många skratt och gråt i den nya aktiviteten samt mycket många 5-kamper.

Härliga dagar på svärmors balkong och Lucia är inte den som är den. Sola och sova är det hon gillar mest :)

Lucia blev konstig när Henrik var i närheten. Könsmogen kallades det visst.