Sista dagen

Tack för en underbar helg!


Friends...

Njuter tillsammans. Den här helgen kunde inte blivit bättre....

 


Hven / Ven

 


Bilder från Ven


22 juli 2012

Såg på filmen om 22 juli nyss. Skulle jag kanske inte gjort. Tänker på dig Kjersti. 14 år sen vi möttes, 14 år gamla. 1 år sedan förra året.... Tänker mycket på din familj...


Idag bär det av!

4 par, 3 dagar, intervaller, mys, vin, kärlek. Ven nästa!


Ibland, ibland så


Träningen förenar

Konsten att förbättra relationer via träning är underbart! Sambon å jag har börjat springa tillsammans (äntligen!) å älskar att ha den timmen ihop och bara vara VI. En timme (eller mer) och prata samt motionera. ROMANTISKT! Har även hittat Hanna:) vi har varit vänner så länge vi har haft våra pojkvänner men underbart vad nära man kommer när man tränar ihop. Hon ställer mer än gärna upp nu när jag behöver pepp å sällskap under mina timmars traskande i skogen. Idag skrapade vi ihop 16 KM!!! 16! Hennes första långpass och mitt första sen Göteborgsvarvet. Underbara känsla! Tack going! Även bokat intervallpass i helgen då vi e 4 par som ska på weekend tillsammans... Hanna, jag och våra löparskor = kärlek!


Stoltaste flickvännen just nu

Han e grym! Vår första mil ihop. HANS första mil någonsin. För min skull:)


Långpasskompis - check

Suttit å funderat på om jg ska klara av att ha mig själv som sällskap i 2 min under alla dessa långpass som jag planerar nu fram till slutet av september. Kom fram till att jag antagligen skulle tröttna på mitt sällskap så bestämde mig för att kolla runt bland de jag känner. Älskar att det finns människor som stöttar och ställer upp. Är nervös så behöver någon som peppar och min söta sambo och underbara Hanna tvekade inte utan sa ja direkt. Ingen av dem har sprungit längre än 1 mil men att de ställer upp betyder mycket. Ett långpass i veckan ska jag försöka få till. Minst 15 km (men det är tiden som räknas så minst 90 min gärna 120min men de har jag inte upplyst de med;)


Studerar...

Lidingöloppet Banprofilen, Tips, Filmer, allt , Ska Vara förberedd. Så förberedd jag bara kan!


Lättviktsskor - check

Funderat länge på nya skor och tillslut föll jag för ett par lättviktsskor.

Idag tog jag med mig min nya löparkompis Micke för en tur i Skatås. Brukar springa med framfoten så 5km kändes inte så jobbigt som jag läst om på nätet. Dock så blir det inte längre sträckor i början med skorna då jg måste träna upp fötterna.

Förhoppningen med mina nya skor är att träna bort min pronation...


Spontanlöpning

Fick i lördags för mig att det var tråkigt att ligga kvar i sängen. Då sambo jobbat natt och gick av sitt pass 9:00 så bestämde jag mig för att gå upp 07:20 å springa å möta honom vid bussen utanför jobbet. Det var inga problem att springa halva vägen. Där har jag sprungit så många ggr med Karin (över älvsborgsbron) sen skulle jag mot Frölunda Torg). Efter mycket om och med (samt googlande om rätt väg) så kom jag fram. En minut innan hans buss gick.. Men de va en härlig spontantur så där på morgonkvisten:) fler sånna mottages gärna! 11km -check


Dagens:

Löpning med Bästa Hanna i Skatås. Löparvänskapskretsen bara ökar å ökar. Love it!! Bästa sättet att umgås på för ett snack är löpning. Träna OCH snacka:) fint väder är det nu med = brunare ben!


Dagens:

5 km löpning i 5:00-5:30 min/km och 60 min skivstång. Ledig från jobbet å ensam hemma så lika bra att vara på gymmet...


Come fly with me...

Då jag börjat nytt jobb precis innan sommaren så blir det inte jätte mycket semester just nu. Dock ledigt en helg då vi e 4 par som ska åka på mysigheter. En Weekend på Ven blev resultatet. Ska bli mysigt att åka tillbaka dit. Sist var när jag konfirmerades när jg var 14 år. Bara bra minnen från den ön så det ska bli mysigt att komma tillbaka. Hanna är med så kan tänka mig att löparskorna åker mer i väskan så man kan ta några vänder längs med ön... Längtar!


Hjälp

Vad har jag givit mg in på? Sitter å svettas på jobbet å försöker planera inför Lidingöloppet ... Läser rekommendationer på nyckelpass i min bibel (runnersworld = kärlek) och det verkar jobbigt. Men får lura med mig Karin när hennes knä behagar bättra sig... Kanske får med sambon om jag flirtar riktigt mycket????


Göteborg

Hemma igen.


7/7.

Haft en underbar helg hemma i sommarstaden Halmstad. Underbart att ha detta som en tillflyktsort. Gårdagen: *powerwalk med mammi *mega brunch *lunch på Ringenäs med pappi *besöka syster yster *grill med vänner Underbara hemstad!


7/7.

Börjar morgonen men ett försök till långpass. Kroppen känns seg. Mamma på cykel å jag i löparskorna. 16km ska avverkas... Sen väntar: *lunch m pappa *besöka syster yster *grillning med Oslo sambo Älskar besöken i Halmstad!


Halmstad it is!

Imorgon är det jag och mina löparkläder som tar oss ner till Halmstad för att tänka på annat. Slappa med familjen å bara götta sig....

5/7.

Ledig helg om mindre än 2 timmar.
Lite i valet och kvalet över vad jag ska göra. Rastlös och har ingen att träna med. Min kumpan Karin (Karin.teamsportia.se) har valt att ha semester å befinner sig på annan ort å alla andra jobbar.
 
Eventuellt åka hem till hstad?
 
Beslutsångest är mitt andra namn....
 
-

Plankintervaller

Efter rekordsnabba 5km i söndagsmorse hakade jag på dessa plankintervaller.

Jag är inte sen med att erkänna att magen är något jag sällan tränar TYVÄRR! Men i söndags fick den sig en omgång. 20 sek planka-10sek vila x 8ggr, 1 minut vila å och 2 likadana till.
Idag är det onsdag och jag rullar fortfarande ur sängen då magen har sån träningsvärk.

Men de va lätt värt det!!