Stolt vän!

Min söta Karin var ute i spåret idag! Heja !!


miss you guys!


Status :

Mamman ligger å sussar jämte mig. Det är hårt att vara gravid:-)
Vi har checkat in på ett hotell mitt i centrum här i Malmö. Mysigt men ett stort badrum.

Vaknade hyfsat tidigt och tog bussen till stan. Gått lite i butiker och mötte även upp en stöten kollega.

Min stöten sötis som va THE ONE AND ONLY min första säsong (sorry Henrik men så e de). Vi satt ihop. Umgicks hela tiden. Där jag var fanns hon och där hon var fanns jag.
Bodde vägg i vägg med varandra och hade samma humor. Söta Erika. Glad att jag träffa dig!

---------------------

Nu ska vi snart fixa till oss för att svira om till gala . Fest ikväll
:-)


Hört att det är melodifestival i stan här med...



Malmö/Trelle here i come

Som jag längtar efter min lilla gravida vän.
Obligatoriskt:
* känna på magen
* kramas
* tjej mys/snack
* skratta så vi får ont i magen


Någon som känner sig vid dessa kalsonger?

Älskar att jag och Henrik har samma humor. När vi var i Filippinerna i vintras fick vi tydligen med oss någons kalsonger från tvätten vi lämnat på hotellet.

Igår kväll i brist på annat gjorde vi som på bilden nedan. Varför?? Varför inte?? Asgarvade gjorde vi iallafall :-)


Planerade besök

24-26 feb Annie, Malmö/Trelleborg
9-11 mars Linn Helen, Göteborg
23-35 mars Liiisa, Stockholm

Älskar att planera in roligheter:-)

 


Norsk vennine

Snart kommer min beste vennine från Oslo. Som jag längtar efter henne. Första veckan i mars kommer hon för att besöka mig.

3år sen jag flyttade. Tiden bara springer iväg!

Vi har vart med om mycket tillsammans. Linn Helen + Anna-Lena = trubbel
Vi vill väl men det går aldrig som vi vill. Å andra sidan så har vi inte setts på 2 år (oj va länge sen!!!) så vi kan ju ha blivit bättre (???????!!).

Lengter etter mitt lille rompetroll!

 


Är det vår nu??



Maj 2010 i Marbella med Underbara Lisa

Det verkar som att det är vår idag! Underbara sol vad jag saknar dig. Det är så varmt att jag redan nu börjat packa ner vinterjackorna och förra veckan kom skinnjackan fram.

Jag är optimistisk inför helgen med. Räknar med att jag kommer att bli rastlös på dagen om Annie behöver vila så tar med mig löparnyxor UTAN underställ. Håller tummarna att det ska vara så varmt väder som prognosen säger. Slipper jag känna mig som en stor klump.

tittade igenom mina bilder och längtar efter Lisa. En tur till Huvudstaden måste det bli och kanske till och med en spanientur om våra kalendrar klaffar. Men framför allt Lisa. Min solstråle!

Perfekt start på veckan!


AL o karin säsongar i Bad Gastein 2006

Förra veckan var en riktig slappevecka. Skyller på att det va sportlov här i Göteborg och jag hade inte skola så jag blev lite slapp. Men efter att ha prata med Karin idag så får jag nog erkänna att min kropp antagligen behövde vila. 5-6 pass i veckan (ibland 2 timmar långa pass) ta mycket på kroppen.Men Jag måste faktiskt erkänna att jag hade väldigt mycket ångest som inte hade orken att ta mig iväg på något av mina planerade träningspass. Hade alltid någon anledning. Inte ens att komma iväg på step var kul. Men samtidigt verkar det som att jag behövde vila en vecka för nu e jag tillbaka!

Mer pepp än tidigare:-)

Började veckans träningspass med underbara Karin. Hon har vart lite dålig förra veckan så vi ha inte setts på 2 veckor. Det finns knappt något härligare än att springa och prata med henne samtidigt. Tiden bara springer iväg (bokstavligt talat)! Helt plötsligt så hade 7km försvunnit och vi sa hej då. Rastlös som jag är (så skönt att Karin också förstår vad det innebär) så orkade jag inte vänta på spårvagnen så sprang 3 km till så fick jag iallafall in milen idag. Ganska så nöjd då det var på min miltid och jag anstränger inte mig jätte mycket.

Om en vecka ska Karin utföra första delmomentet i Den svenska klassikern. VASALOPPET. Jag ska säg att jag är stolt som en kossa är över kalven när det ställer sig på sina ben för första gången (ehm???) om ni förstår hur jg menar. Men jag har sett hur mycket hon har utvecklats och följt henne sen första träningspasset inför klassikern. Inne flera ggr om dagen på hennes blogg och passar alltid på att hinna träna med henne när jag kan.

Du är awsome!
Love you!

Snön är nästan borta

Termometern visar inte längre minus. Det ska bli en fröjd att komma ut på ett långpass idag med Karin. Håller tummarna över att jag inte börjar mesa till mig vid 13-14km utan at jag håller ut till 15 km så att de blir  ett distansrekord!


Ett snöigt Oslo 2008 med snö up till knäna

Mys i Skåneland


Sommaren 2011

Nästa vecka blir en skånetur. Åh vad jag längtar! Malmö och Trelleborg i 3 dagar. Bara några få veckor innan en av mina bästa vänner blir mamma.

Ska få se det nya huset
sightseeing i Skåne land igen
Fest i Malmö
Bo på hotell
Shopping

Härlig tjejweekend innan bebisen kommer. Önskar att vi bodde närmre varandra! Att ses 2 ggr/ år är för lite!!

Svärmormys


Sommaren 2011


Det är ju krögar vecka här i Göteborg och då äter man 2 rätter för 200.- så jag var inte sen med att boka in svärmor på en dejt. Igår var vi och testade på Le Bouff (?).

 

Super mysigt och vi hade inte setts på två veckor så vi hade mycket att prata om. Började kvällen på restaurangen och efter det gick vi vidare till Post Hotellet för att njuta av ett (eller två) glas vin.
Svärmor har vart där några ggr innan och hade bara gott att säg om det. Lagom mycket folk och mysigt med soffgrupper... Sa hon iallafall...

 

DET VAR AS MYCKET FOLK!

 

Svår att komma fram till baren.
Svårt att höra vad vi sa.
Knö sig hit och knö sig dit.

 

Men i det stora hela var det så underbart att se hur de har behållt charmen från den gamla byggnaden. Fick en guidad tur i restaurangen över hur det en gång har sett ut. Så underbart mysigt!

 

En mycket lyckad kväll.

 

Kvällens miss var dock mitt val av skor.

Jag hade längtat så mycket efter att få klä upp mig att jag struntade i att jag nästan slagit halvt ihjäl mig på isen på väg hem från jobbet. Istället - utan att tänka så speciallt mycket på varför - så valde jag att ha skyhöga smala klackar. Lagom perfekt val. Insåg mitt misstag lite sent när jag skulle gå ner för en backe mot spårvagnen där det var rena isgatan. Men jag hann inte fundera på om jag skulle vända och byta för i så fall skulle jag bli försenad. Klarade mig iallafall från att bryta ben... mest på grund av svärmor som fick agera stöttepelare. Sexigt...


Heaven 23

 

 

Sportlov
Quiz på Invontro
Gratis minibar

Heaven 23
Bra sällskap



 




Bloddroppen

Med oroliga känslor i magen å tårarna nära sitter jag på Droppen i Nordstan.

Har fått för mig att jag ska lämna blod. Något jag tycker att ALLA ska göra som kan och får. Jag har alltid haft som anledning att att jag AVSKYR nålar och sprutor... Men i förra veckan insåg jag att jag inte kan hålla på så.

Så nu tog jag mig i kragen och sitter å väntar på min tur. Henrik följde med å valde att göra samma sak.

AVSKYR nålar och mår lite illa.


Veckans duktigheter:

Måndag: 13,5km löpning (på min mil tid may I ad)
Tisdag: ledig
Onsdag: 5km löpning + en timme skivstång
Torsdag: ledig
Fredag: 8km löpning + en timme step
Lördag: 8km löpning + en timme skivstång
Söndag: en timme step

En härlig vecka!!! Löpningen har börjat komma igång på allvar. Exakt tre månader kvar... Jg börjar bli nervös... Jätte nervös!


Checkar in

Efter 8km turen och en timme styrka checkar vi snart i på ett SPA hotell här i Göteborg.

Att bara vara... Låter underbart!


Sötnöt


Sooool

Det finns inte mycket som slår solens strålar mot huden...
Det är fredag och "i've got the move like Jagger" spelas i öronen. JAG ÄR SÅ HIMLA PEPP PÅ HELGEN!!

På väg för att träna efter jobbet. 8km löpning och sen en timme step med söta Josefin står på dagens schema. Finns inget bättre sätt att börja helgen. :-)

Lucia är hos pojkvännens pappa som önskade ha henne då vi kommer vara upptagna och inte kan ta med henne.
Imorgon e det träning hela förmiddagen och sen ska vi bo på hotell och bara njuta på spa avdelningen. Söndag e det hotellfrukost för att sen åka på olika håll och träna...

Längtar redan till söndag då kissen är tillbaka. Hon har en annan katt å leka med nu så e antagligen helt slut tills dess.

Njut!


8 februari 2012

Idag:

*jobb 7-15
*5km på 29 min
*45min skivstång
*plugg plugg plugg

Resultat: helt slut, i huvud och kropp


13.5km - 1.20 = mil tid

Hade äran att springa med Karin och Jenny igår. En härlig känsla att vara ute. Det tog 1 km att bli varm enda ut i fingerspetsarna men det var underbart.

Alltid lika svårt att springa förbi min lägenhet. Speciellt när benen och mina fysiologiska behov börjar skrika efter 11 km och vi springer förbi mitt område. Vände efter tillbaka när vi kommit upp på bron. Det blev inget distansrekord igår vilket jag hade hoppats på. Bara 1.5 km till så hade allt över det blivit distansrekord men får vara glad att jag iallafall kom 13.5km och att jag sprang på min mil tid.

Sitter och tittar ut och hela kroppen värker. Anklarna skriker. Men vilken skön känsla att man har rört på sig :-)

-A

 


Delar av 2011

Tiden har gått så fort. Vi ha snart bott i Göteborg i 3 år... TRE ÅR. Oslo känns så nära men ändå så länge sen. Saknar alla och det här året har jag sagt att jag måste hälsa på igen. Det har hänt en hel del det här året. Mitt första kompisbröllop, blev med katt, resor och mycket kärlek.



Juni - snor Josefin från jobbet och utsätter henne för en härlig Möhippa

Hela gänget i inspelningsstudion

Jag och bruden möhippar till fem på morgonen. Våra män blir utomsig av oro när vi inte svarar i telefon för att v har så roligt ihop.

Juli - den inspelade skivan från möhippan spelas upp

Januari - firar vännen med gamla kollegor i Stöten i Sälen. Saknar den tiden!
Februari - vi blir med katt
Kärlek
Januari/december - lyxigt att träffa släkten så ofta som förra året. Åka hem i januari och veta att det bara var 11 månader tills vi sesigen. Dock dröjer det längre denna gången:-(
20 km Hoffman - i Varberg. Flera hundra går 20km och dricker en öl för varje km. Tema:erotik.
Maj - Lucia blir könsmogen och tokig på alla män. Slappnar aldrig av när Henrik är i närheten. Jobbig period i livet... För ALLA!
Juli - firar en av mina bästa vänners födelsedag i Malmö. Då visste vi inte att det fanns något mysigt i magen:-)
Härlig helg
Utöver allt de här var jag i Spanien med Lisen och jag började träffa Karin oftare vilket ledde till att jag anmälde mig till varvet! Utan Karin hade jag inte varit lika motiverad till att träna. Nu är det inte ett måste längre utan mer en livsstil!
2012 än så länge bestått av min resa till Filippinerna och en himla massa träning. 4-6ggr i veckan.
Planer:
* lördag 11/2 - Bo på hotell med favoriten och mysa på spa avdelningen
* Stockholm för att hälsa på Lisa och Oscar
* hälsa på i Trelleborg
* vårruset i Halmstad 7/5
* Göteborgsvarvet 12/5
* Rom med svärmor

Ahlafors bryggeri

Gårdagen hade en riktigt trevlig kväll. Jobbet blev bjudna på ölprovning på ett lokalt bryggeri här i Göteborg.

Jag hade erbjudit mig att köra då jag inte dricker öl och härliga Erland hade med sig alkoholfritt till mig och chefen. Trevlig att umgås med kollegorna mer än på jobbet:-)

Tusen tack Erland för ditt engagemang för vin/öl och whiskey!

Framme i Alafors

8 olika sorter

Flera väggar fulla med ölflaskor

Bryggbrygg

Skål

 


Status:

Idag har vart en helt underbar dag! Det har varit en sådan dag som bara varit perfekt utan att vara annorlunda.

Henrik å jag vaknade tillsammans. Handlade tillsammans. Åt frukost tillsammans. Städade tillsammans...

Jg gick lycklig till jobbet och hela kvällen kändes toppen. Vart överlyckligt idag. Vet inte varför,

I övrigt så känner kroppen sig konstig.Pulsklocka visar normal puls så virus är det inte. Helt ok i halsen men näsan rinner som Niagarafallet.

Har inte tränat sen i måndags men en löptur hem från jobbet imorgon är planerad. Ganska så omotiverad. Onödigt omotiverad. Behöver Karin och som ett brev på posten hörde hon av sig idag så måndag e löpningens dag!

JAG LÄNGTAR!