...


Intervaller

Stressen inom mig är ett faktum. Vi lever i ett samhälle där man ska vara så bra hela tiden och hinna med så himla mycket. Jobb. Vänner. Träning. Sig själv.

Förra året när jag bestämde mig för att springa Göteborgs varvet gick jag all in med träningen för att jag inte hade självförtroendet till att springa annars. Då man måste jobba för att tjäna pengar och överleva så valde jag träning och jobb som prio ett. Allt annat fick helt enkelt vänta på sin tur. Det var medvetet från min sida men kan känna lite idag (trotts att jag är stolt över hur långt jag kommit med träningen) att jag inte borde överdrivit så mycket.

Idag känner jag tyvärr en aning panik över att jag ska hinna med så mycket. Jobba. Gärna träna minst 4-5ggr i veckan. Umgås massa med vänner å sambo samt bara vara med mig själv.

Ska tagga ner med hetsen att träna å prioritera livet :) orkar inte få ångest vid utebliven träning.

Nog om det. Intervaller stod på schemat idag tillsammans med Hanna. Varit ledig hela dagen å legat i soffan så det va underbart. Tog i så jag trodde jag skulle spy! Älskar det!


November i Stöten 2007

Vi är inne i november. Tiden bara springer iväg. Tänker tillbaka till mina säsonger i stöten där jag träffade prinsen. Så länge sen men ändå så nära...

Saknar snön. Saknar snowboarden. Saknar lugnet. Saknar vännerna där.

Fortfarande mig själv men tänk så annorlunda. Tänk om snowboardtjejen som hatade 6km promenaden runt stötenvägen hade hört att jag sprungit 3mil i terräng i år. Hon hade dött:)

Önskar mig en semester med snowboarden i vinter!!!


Dags att bygga på obefintliga muskler

Ville inget hellre än att somna om när klockan ringde 6:20 imorse. Börjar inte förrän 16:00 idag men har lite att stå i innan så lika bra att hasa sig upp.

Nu: skivstång


Löpning m Hanna👟

Perfekt slut på helgen.
Igår hjälpte vi svärmor å flytta. Svetten rann och benmusklerna värkte.

Idag hämtade Hanna upp mig för att springa i Slätta damm. Mitt nya löparhak! Rätt tung i benen efter veckans 40 km samt flytten i benen men det blev iallafall 50 min. Å lite snack å nya miljö.

Avslutade dagen med spa på Sankt Jörgens spa och 2 rätters med sambon. En sen födelsedags present till mig och de va underbart att bara slappna av och njuta av att inte göra någonting (vilket är jätte vårt för att vara mig då jag gärna multitaskar).

Kvällen avslutad med ostbågar och film. Önskar att det kunde vara helg för alltid!!!


Ett paket kommer lastat:

Med ett armband...
Går att beställas på
ungcancershop.se och finns i olika färger. Alla armband är olika till färgerna.

Jävla skitsjukdom!