Sitter vid domkyrkan här i Göteborg med ...

img_0573 (MMS)

Sitter vid domkyrkan här i Göteborg med mammisen som är på besök :) lovely!!


Hoppas på fint väder efter jobbet imorgo...

img_0553 (MMS)

Hoppas på fint väder efter jobbet imorgon. Dax att röra på sig igen. Vågar jag inte gå själv kanske jag kan ta mig Öster ut och plocka upp majki? Fortfarande gräsänka i någon dag.  Ensamt :(


fy faaaaaaaaaaan!

img_0568 (MMS)

Sitter på balkongen i solen. Sitter och funderar men kommer ingen vart Vart är den här världen påväg? Knivhugg och mord händer i min nya hemstad nästan dagligen. Trotts att jag inte känner han som blev mördad på ett uteställe här igår så har jag en "familjemedlem" som jobba där och som det påverkar. Blod. Skottet. Paniken. Polisen. Alla som var där påverkar det och familjen till den mördade. Varför håller folk på så här?? Hur ska man känna sig trygg?  Det händer inte mig, sägs det att man tänker. Själv är jag olycksfågel nr 1 och tänker tyvärr tvärtom.  Tänker på alla inblandade och lider. Hade tårar i ögonen på jobbet men känner mig så förbannad!! Hur kan man vara så egoistisk?? Alla blir påverkade. Tryggheten tas ifrån alla. När händer de nästa gång? Min underbara svärmor körde rundan idag. Tog bilen förbi bl.a. mig för att ge en kram. Visa att man tycker om varandra.   Viktigt. En kram å fina ord gör så mycket.


Festen kan börja. Prinsen är i Turkiet m...

img_6807 (MMS)

Festen kan börja. Prinsen är i Turkiet med sin far hela helgen så gräsänka är mitt andranamn. Behöver egentligen sova för vred och vände hela natten så fick bara sovet 4-5 timmar. Kunde inte somna om när solen lyste in. Zzzzzzzz


MOOOONS!

img_0565 (MMS)

Grr. Svärmor påminner mig om att favoriten är i stan. Dock 0,5 mil bort från mig. Lika bra för annars hade jag nog bara hängt hemma hela helgen. Har så mycket att stå i. Nej jag är inte bitter. NEJ!!


Mot slottsskogen. Stackmoln på himlen men ...

img_0562 (MMS)

Mot slottsskogen. Stackmoln på himlen men vem vill sitta inne egentligen. Samla energi till kvällens jobbpass :)


Hoppas hoppas: fint väder imorgon tack s...

img_0553 (MMS)

Hoppas hoppas: fint väder imorgon tack så jag får en härlig ledig dag ute!


Fantastisk utsikt! Första prommenaden på...

img_6807 (MMS)

Fantastisk utsikt! Första prommenaden på Ramberget på 5 år. Lika vackert som jag minns det. Härligt att sommaren är här! Nu nalkas det 1 timmes prommenaden mot östra Göteborg !


Nytt i lägenheten! Fik av svåger och sys...

img_0543 (MMS)

Nytt i lägenheten! Fik av svåger och syster. Love it!


Min favorit ska va hos  Mig i en vecka....

img_0497 (MMS)

Min favorit ska va hos  Mig i en vecka. Finns ingen bättre!9


Haft en underbar helg. Emma har vart i G...

img_0493 (MMS)

Haft en underbar helg. Emma har vart i Göteborg. Alla vet att de betyder fest. Micke å jag e inte sena me de.


Min Annie och jag, juni 2008, Oslo



Film: Annie och jag kommer hem efter en dag på öar i Oslo skärgård. Eftersom det är sommar så måste man grilla. Det börjar dugga lite men jag bryr mig inte. Man kan grilla i alla väder menar jag. Helt plötsligt börjar de blåsa upp och himlen öppnar sig. Annie får i uppgift att springa ut och rädd glöden genom att sätta på locket på grillen.

Vill bara säg att det faktiskt smakade gott! Men fick lov att äta inne.




Film: Efter att vi hade grillat fixade vi till oss och begav oss till stadsdelen Frogner i Oslo för att träffa Annies vän (galningen som satt längst bort i filmen). Vi hade en så himla bra kväll tillsammans! Norrmännen var galna och vi likaså. Sååå många skratt tillsammans!



SAKNAR DIG ANNIE!


inställt tjej besök



Foto: juni 2008. En tjejhelg i Oslo. 3 galna dagar tillsammans som alltid kommer förbli oförglömliga! En av de mest underbaraste vännerna någonsin 4ever!


Skulle haft Annie här i helgen men tyvärr blir det inställt. Jätte ledsen för saknar henne ofantligt mycket men ska ner i juni då vi har reunion med gamla GR06.

Just nu är jag i valet och kvalet på om jag ska åka ner till henne i Malmö eller om jag bara ska vänta snällt till 5 juni. Har vi väntat i nästan 2 år kanske jag kan hålla ut 1 månad till? Känner att jag behöver henne just nu. Går inte att beskriva hur tokiga vi är tillsammans och vågar inte ens föreställa mig hur vi kommer ha det när HELA GR06 klassen träffas. Sist vi va allihopa var 2006. 4 år sen. De flesta hade precis gått ur gymnaisiet och jag var runt 21. Vi var som en riktig hönsgård och stackars Andre var ensam tupp. Fick inte många sylar i vädret men han fick snällt gilla läget.

Åhhhhh vad jag längtar nu.


Ska jag???


Sängliggandes

Kunde inte säg nej till ett step/danspass med instruktören Louise igår trotts at jag kände att halsen höll på att ta kål på mig.


Gick ner till gymmet på en timme. Körde en halvtimme på löpbandet och sen en timme på steppen fullt ut. Efterråt kände jag nog att det var onödigt mycket rörandes på mig då jag kanske trodde att febern skulle komma.


Hostat, snarkar, gnisslat tänder hela natten och idag är det ännu värre. Skulle tagit ett skivstångspass nu innan jobbet men får väl inse att det inte alls är bra.


Passet är nu avbokat men tänker ändå utöva lite vardags motion och gå till jobbet.
En timme i lugnt tempo kan väl inte skada???


Det är ju ändå fantastiskt väder ute!


snart kommer det . . .

de fem bästa från alla städer de vart på. . . (klicka på bilden)

Up date: skit.. de har nu sagt att de inte kommer förrän den 19 maj. Trodde de men de har stått premiär på ondag hela tiden.. ggrr


ångest - imorgon kommer något bli offeciellt.

imorgon kommer något bli officiellt.

det hände i fredags.
Hade en riktig ful dag den dagen.
Ni vet -  hade planerat in å fixa mig innan jobbet vid kl 07:00 och hinna packa ner kläder å va organiserad.
Började dagen med att jag somnade ifrån klockan och vaknade 7 minuter innan jag skulle vara på jobbet. Dock så kom jag bara en kvar försent då alla vagnar och bussar passerar mig...

Men så fortsatte dagen. Stress stress stress.
På grund av valborg så gick inte vagnarna som de skulle och då missade jag massa och sprang fram och tillbaka. Hann med middagen hos svärmor vilket var underbart. Sen var det att stressa vidare i taxi med svägerskas kille som oxå skulle iväg.

Möta upp tjejerna och sen hem till mig. där kunde jag fixa mig men bedömde läget att jag inte hann duscha och fixade mig med de som fanns att jobba med. Tyvärr regnade de ute. Annars hade jag velat ha fint utsläppt hår. Fick bli något slarvigt men inte så bra som jag ville. Känner mig inte alls nöjd. Svettats runt hela dagen coh kände mig riktigt osnygg och ofräsch.

Fick gratis klänningar på Nelly och en trevlig goodiebag.
Men det hände något mer vilket jag inte kommer berätta om det inte känns ok imorgon när det blir officiellt.

3,5h kvar tills det blir onsdag.....

KLUMP I MAGEN


näradöden-upplevelse

Det är inte första gången det händer.

Tackar "han/hon-där-uppe" att det inte var någon gäst inne på hotellet just då. skulle som vanligt hjälpa till med disk efter frukost. Gick runt i min egna värld och tänkte massa och helt plötsligt så känner jag hur det nästan svartnar för ögonen på mig...

står öga mot... öga (?) med en källarspindel. Skriker allt vad jag kan så att min kära kollega kommer gående och undrar vad de är. Skriker lite till och hon viftar lite med en handduk. Känner hur kvällningarna kommer och går därifrån..

-Botta. Döööd. Botta, säger hon och rycker på axlarna och fortsätter med sitt.

Jag står kvar och tittar runt omkring mig... Jag litar inte på henne....



Läst mycket om fobier eller rädslor. Att det börjar med att föräldrarna säger att spindlar är äckliga och att det sen blir att vi med tycker det.


Men hur är det då i mitt fall? Både mamma å pappa tycker jag är töntig. Många ggr när jag bodde hemma som pappa var tvungen att komma ner till badrummet i källaren för att det var en halvtokig dotter som gallskrek när hon skulle in i duschen.
Mamma brukar berätta hur hon och hennes syskon letade fram de största spindlarna i Filippinerna och hade spindel-fäktning. Brukar ta de i händerna... *ryser*

varför klarar jag inte av dem????



Letade efter att sätta in en bild i detta inlägg men jag fick sånna kvällningar när jag sökte på källarspindel i google.se.  Gå in själva om ni vill äcklas av dem....

tre små gummor på push Nelly outfit award


Bilder från Nelly.se



Hade så himla kul. Men nu är man sliten 2 dagar i rad. Ont i fötterna med.
Lätt värt det.
Tjejkvällar är toppen...



Började fredagen/valborg hemma hos svärmor på släktmiddag, fortsatte vidare hem till mig och mötte upp tjejerna. Vin och massa snack (och rödvin på vägg och klänning hann jag med).
Kom in till Push och blev fotograferade. Fick 2 klänningar gratis och en fantastiskt kväll med 2 underbara tjejer. Till helgen kommer emma och annie med så antar att vi inte kan hålla oss ifrån att ta en sväng om nästa helg heller.

Lite ångest för på onsdag händer det saker. Känns de bra så delar jag med mig...  .)

händelserik månad

Bild: musse mys

 


 

Solen tittar så klart fram när jag sitter på jobbet.

Slänger längtansfulla blickar ut men jag får vara en snäll flicka och hålla mig inne. kanske blir fint väder på måndag för då blir det en prommistur. En låång hoppas jag.

De närmsta veckorna börjar sackta men säkrt planeras. Jag är mästare på att planera men de senaste månaderna har jag inte orkat göra något eller planera. Men nu har jag myyyycket att se fram emot.


Maj månad:

2e, middagsbjudning hos Orisch och Lina Sun

7-9e, Annie är på besök. En underbar vän jag lärde känna under min Båstad tid. Ska bo hos mig och vi ska ha en härlig helg. Samma helg kommer Emma ner från Sthlm och då blir det galej.

9-14e,
MUSSE SKA BO HOS OSS! Älskar det. Kommer BARA ligga i sängen så fort jag är ledig och inte göra något mer än att ge den älskade katten all min kärlek. Han e så fantastiskt mysig. Vill bara mysa med mig mig mig mig.

 

Under den veckan ska vi hinna med att åka ner till Hstad och hämta upp en skänk vi fått av systeryster och hennes man. Ska även hinna inom IKEA och köpa utemöbler.

 

20e, kick off med Göteborg & Co. Precis min smak. Uppleva, uppleva, uppleva! LOVELY!


22e, INFLYTTNINGSFEST. Som det ser ut idag blir det det datumet. Tänkte ha det som en reunion med gamla stöten vänner och ett tillfälle att träffa gamla vänner som jag träffar så sällan.

 

Har även lite plocksaker som ska planeras in men just nu känns maj månad som en kalas månad.


Det bästa som finns är sol. Vart e den? ...

img_0462 (MMS)

Det bästa som finns är sol. Vart e den? Det bästa som finns dagen efter är att sätta på sig solglajorna och ta en härlig prommenad i solen! Men nu ligger jag i soffan och tittar på rödvinsfläcken på tapeten. Tur att svärmor är en ängel å hjälper mig med de.