Ett år! I ett årstid att de snackats om a...

img_1036 (MMS)

Ett år! I ett årstid att de snackats om att min dator måste omformateras. I drygt ett år har jag använt min pojkväns dator då min vart så långsam. ÄNTLIGEN har jag nytt operativsystem och TACK min älskade prins! Sjukt mycket bloggning från datorn och inte lika mycket MMS bloggning som jag gjort tidigare. Älska de!!! Wiiiiiii


Halmstad i 3 dagar. Hemkommer från hems...

img_1013 (MMS)

Halmstad i 3 dagar. Hemkommer från hemstaden där jag har kastat nästan allt som jag sparat under mina 26 år. Huset jg växt upp i är nu sålt och jag har läst 27 dagböcker, arbeten i skolan, gosedjur har kramats och nostalgin har flödat. Skickat SMS/MMS och mail till några när jag inte kunde hålla mig. Haft ett bra liv :-) igår plockades de svamp och lite mer än 2 liter ligger nu i lägenheten. Love!!


far och dotter


bild: pappisen och jag när han hälsar på i Göteborg
Då har man spenderat en dag i hemstaden Halmstad. Har kollat igenom alla mina saker som legat och samlat damm i 26år. Överdriver inte när jag spenderade större delen med att nysa när jag kom längst in i garderoberna.

27 dagböcker totalt kom jag upp i. Suttit och skummat igenom alla, haft jätte nostalgi, mindes tillbaka och njutit. Samtidigt är jag jätte lycklig över att jag inte är i tonåren längre. Usch usch usch. Jobbigt att vara en känslosam  t ö s a b i t  full med hormoner. Skönt att jag har blivit visare och oroar mig (iallafall inte lika mycket) som jag gjorde förr. Allt löser sig bara man har tålamod känner jag mer nu förtiden.

Läst igenom alla (nästan för hade ett 20 tal flitiga brevvänner) gamla brev som tyvärr ligger i soptunnan nu, skrattat och blivit varm i kroppen av alla fina ord.

Läst alla arbeten jag hade i gymnasiet och hade faktiskt glömt bort alla höga betyg jag fått, så klappade mig själv lite på axeln.

Men en härlig sak jag hade glömt var 2 stora lådor som stod längst upp i förådet. 2 lådor från min 20 årsfest där jag hade massa godbitar ( jag ville ju flytta hemifrån i den åldern och planerna fanns där innna jag flyttade utomlands istället och var tvungen att lämna de hemma)
I lådan fanns de massa gottigheter som bla:

massa fina glas
ugnsformar
ljus
minnen
handukar
koppar
långa teskedar
underlägg

osv
osv


Lätt att de ska med till lägenheten i Göteborg. Dock orkar vi nog inte ta med allt denna helgen så det blir nog att jag flirtar med mor eller far nästa gång de ska upp. Eller kanske till och med syster yster om hon kommer snart....

Nej nu blir de sängen. Ensam inatt då prinsen jobbar lite imorgon emn sen kommer även han ner :)


harmoni


finna inget härligare änatt känna en inre ro coh harmoni.
Sen finns de inget bättre än att se vacker natur som formar sig själv...

fantastiskt att de dimman försvinna efter halva vägen mot kebb!


underbar semester!

Underbart emd lite semester. Men jag har inte legat på latsidan.
Första veckan sårang jag runt på stan för att hitta campingprylar för en vecka (men har kommit fram till att jag kanske inte är en campingmänniska tyvärr, då jag måste få ha en dusch bla). Andra veckan började resan upp mot Sveriges högsta topp.

De va inte det lättaste jag vart med om och jag har lärt mig va fantastisk människan är när man tänker att man verkligen inte orkar mer så orkar man hur mycket som helst mer bara man ger sig f*n på att man ska klara det.

Hur många gånger som helst övervägde jag att vända och som en kompis som vart där sa:
- i slutet gick jag bara på ren vilja.
Stämmer faktiskt. Det som gjorde att jag fortsatte var att jag inte kunde erkänna för alla jag berättat om min resa att jag inte klarade de och jag skulle inte kunna leva med det själv. Måste slutföra det man börjat med!


bildbevis!


Nyinköpt sak till familjen. Eldstad!! Önsk...

img_0073 (MMS)

Nyinköpt sak till familjen. Eldstad!! Önskat mig en kamin länge. Hade de i första lägenheten i oslo och de va så hiimla mys. Detta är egentligen så nära vi kan komma just nu. Så härligt. Å varmt blir de med :-)


Bergsbestigning av Sveriges högsta berg - Kebnekaise!

Blogginlägg med bild

Jag på toppen av Kebb!


 

 

Idag för en vecka sen var jag och 5 andra tjejkompisar till mig på väg upp mot Kebbs topp. Blod svett och lite tårar. Skulle ljuga om jag sa att de inte var jobbigt. Mötte några på vägen som hade givit upp men det sporrade mig bara att vilja ännu mer.

 

Tips till alla som funderar på att bestiga berget. Träna på uthållighet och kondition i uppförsbackar. Kungsleden som det så fint heter tar ca 7 timmar inkl. pauser en väg. Och den där " leden " för mig är ingen led. Massa sten och bergsklättring mer. Men när man kom till toppen så vr det verkligen värt de. UNDERBAR UTSIKT!!!!

 

inköp för resa som är viktigt - bra vandringsskor!!!

 
 2010-08-25 15:52

Framme i Åre. Rose vinet e framme och vi...

img_0928 (MMS)

Framme i Åre. Rose vinet e framme och vi diskuterar färdväg efter förstänningen imorgon. Trötta!!


Om jag igår hade ångest över att jag had...

img_6807 (MMS)

Om jag igår hade ångest över att jag hade för lite med mig så har jag ändrat mig. Med 15 kg på ryggen som drar mig ner så har jag offeciellt panik. En liten påminnelse om min klaostrofobi. Men får se de som ett hinder och att jag blir starkare även om jag bara vill kasta ryggsäcken hårt ner i maken och sparka på den allt va jag kan för att den får mig å må så här. Men å andra sidan hur hade de sett ut här på spårvagnen??? Och under de 14 timmarna på kebnekaise?


Fortfarande inte somnat. Längtar för mycke...

img_6807 (MMS)

Fortfarande inte somnat. Längtar för mycke. Första stopp är Åre och de ska bli fint väder. Härligt!! Vi ska nämligen testa forsränning på måndagen! Wiiiiii! Vill åka nu nu nu nu...


Nerbäddad i sängen å funderar över min pac...

img_6807 (MMS)

Nerbäddad i sängen å funderar över min packning. Räcker de? Om 10 timmar sitter vi förhoppningsvis redan i minibussen mot Åre som e vårt första stopp. Tar "bara" 12 timmar dit. Lääängtar!!


MOT KEBNEKAISE!Bilder hämtade
härFruktansvärt dålig på att komma in hit på sistonne. Det blir ett MMS inlägg i farten då och då. Men för att familjen inte ska bli orolig så kommer jag försöka lägga upp MMS inlägg från vårt äventryr under hela veckan.

Imorgon tidigt på morgonen så sätter vi oss i minibussen för att åka mot Åre. I åre väntar det bla. forsränning. Sen åker vi mot Kiruna coh Kebbe. Då blir det vandling så det smäller om det! Maaaassa bilder ska tas så dem kommer jag absolut att lägga upp här näe vi kommer hem. Tills dess så får vi stå ut med mobilbilder ;)


åååh va jag längtar. försöker packa men vet inte hur de går egentligen :S

Lagom seg i fötterna nu. Lång prommenad ...

img_0904 (MMS)

Lagom seg i fötterna nu. Lång prommenad igår och idag i de nya vandringsskorna. Känns bra att jg går in dem. De är toppen men några timmars prommenad i dem känns i fötterna. Får förbereda lite bandage å plåster inför en 10-14 timmars prommenad till toppen på Sveriges högsta berg. 1 1/2 dygn kvar tills resan börjar :)


Borde röra på mig. Men orkar inte. Hur s...

img_0889 (MMS)

Borde röra på mig. Men orkar inte. Hur ska kebnekajse gå? Antagligen dåligt :) men kommer älska de!!!


Kulturkalasets invigning med stand up. H...

img_0899 (MMS)

Kulturkalasets invigning med stand up. Haft en dålig kväll och var inte alls sugen på att se folk eller tillåta mig att skratta (som att de ens skulle gå om jag försökte liksom ) men mötte upp en bra vän och gick på stand up och skrattade i 1 1/2 timme. Till och med Peter Wahlbäck var rolig som jag i vanliga fall inte gillar. Nu, trött som tusan, e jag på väg hem till en fin pojke.  Sov gott Göteborg!


En härligt händelserik helg med mysiga v...

img_0856 (MMS)

En härligt händelserik helg med mysiga vänner, spelkväll, vin, födelsedagskalas, vin, guidning i Gbg och avslutar helgen med det bästa... : firar 3 årsdag men den vackraste! Lite segt att gå upp imorse men äter frukost med våra gäster simmisen å hannisen. Vi skiljs på förmiddagen: de ska turista och vi ska utomlands-Skagen! Sååå mysigt. Solen strålar över grannlandet. Vi mumsar sjömat och strosar runt i den lilla byn. Jag säger de inte högt men får lite framtidsplaner när jag ser alla fritidsstugor... De blir ett senare projekt;) kommer snart iland i Gbg igen och tänker för 1000 gången idag att jg är lycklig över mitt kap jag hittade i Stöten säsongen 06/07. För tre år sen när vi åt på restaurang med prinsens mamma överraskade han mig med att säg till henne att vi inte alls bara var bästa vänner utan att vi var pojkvän och flickvän. Höll på att trilla av stolen för visste inte de själv. DU äger mitt hjärta!