Kan vi hitta drömsoffan idag kanske

img_0425 (MMS)

Kan vi hitta drömsoffan idag kanske


helt slut denna måndag

letade coh letade efter den satans soffan som vi ska ha i den nya lägfenhten om 2 veckor men hittade ingen.
Eller vi hittade en på Chilli men det var bara 1 av 2 som gillade den tillräckligt mycket för att kunna tänka sig att köpa den. Vi har några krav:

* vill att den ska vara mörk
*ska ha en divan
*ska bli en bäddsoffa för 2 st
* int kosta över 5 siffrigt.

Viktigt med en bäddsoffa för vill kunna ha massa besök. . .

Nu sitter jag här och e blöt i håret. Badade i jätte varmt vatten idag efter träningen. Dax att mysa med prinsen som precis kom innanför dörren. . .

Soffletandet fortsätter

img_6807 (MMS)

Soffletandet fortsätter


Tog en timmes prommenad in till stan och...

img_0419 (MMS)

Tog en timmes prommenad in till stan och mötte upp prinsen. Snabbt stopp på mc donken för att nu åka och leta soffa i Möndal. 2 veckors leverans :)


Bara tagit de lugnt Hemma hela dagen. Inte...

img_6807 (MMS)

Bara tagit de lugnt Hemma hela dagen. Inte någras måsten vilket har vart underbart. Vi har börjat få riktigt pirriga magar inför flytten om exakt 2 veckor. Idag ska vi u på soffletar jakt och kanske t.o.m beställa en som kommer lagom till inflytt. Drömmen om ett riktigt hem blir snart äntligen sant. Längtat efter detta iallafall så länge jag vart myndig trotts att jag älskat allt resande i alla år. Men nu kommer vi till det jag älskar: att inreda och fixa och trixa. Tillsammans med drömprinsen!!


Vilket ös!

img_0410 (MMS)

Vilket ös!


Med kontakter finns det en biljett till ...

img_0409 (MMS)

Med kontakter finns det en biljett till mig på svenska mässan. Favorit mässan! Lovely !


Saknar man Mons så söker man sig till andr...

img_0407 (MMS)

Saknar man Mons så söker man sig till andra katter. Nu e de Zelda som gäller


Vill flytta in i min nya garderob... NU!

img_0382 (MMS)

Vill flytta in i min nya garderob... NU!


nu börjar kvällen!

img_0403 (MMS)

nu börjar kvällen hos Lina


Typiskt... På den lediga dagen så e de d...

img_0363 (MMS)

Typiskt... På den lediga dagen så e de dåligt väder. Vart tog solen vägen som smekte mitt ansikte i torsdag?


Hotellfrulle med mammisen. Regnar i Göte...

img_0396 (MMS)

Hotellfrulle med mammisen. Regnar i Göteborg. Ska bli spännande att se vart dagen har att erbjuda :)


Avatar 3D next

img_0393 (MMS)

Avatar 3D next


Love it! Tack för inflyttningspresenten!

img_0389 (MMS)

Love it! Tack för inflyttningspresenten!


SMS från den nya lägenheten.Jag ÄLSKAR den!!

img_0384 (MMS)

2 1/2 vecka kvar.


Levande väckarklocka

img_0375 (MMS)

Halv åtta går någon på ryggen och lägger sig den med tassarna på benen och myser. Det bästa sättet att vakna på även om klockan var satt på en timme senare. Solen skiner vilken gör mig överlycklig för jag ska gå till min nya lägenhet idag. 1 timme tar det. Ska möta upp Lina Sun för lite mat och sen träffa prinsen för att gå på slutbesiktning på lägenheten. Älskar att leva. Jätte lycklig över att vi fått passa myskatten för har blivit mer hormonisk och ångesten börjar försvinna. Snart börjar de nya livet :)


Somnade som en stock efter maten. Vaknad...

img_0374 (MMS)

Somnade som en stock efter maten. Vaknade av telefonen och att Måns låg med halva kroppen på mina ben.  Gonna miss you!


Onsdagens lunch

img_0370 (MMS)

Hemkommen från jobbet och dax för mat. För stressigt för rast idag på eftermiddagen så valde att äta när jag kommer hem. Ugnsbakad lax med grönsaker. Love it. Sen är det 2 pass på gymmet idag. Underbart.  tur-mässan i Göteborg nu så hotellet är nästan fullt. Härligt!


Nu har vi haft Musse Mys på besök i 5 daga...

img_0358 (MMS)

Nu har vi haft Musse Mys på besök i 5 dagar och 1 dag kvar. Kommer sakna honom. Han har äntligen lärt sig att vi inte kan mysa 24 timmar / dygn utan kommer när man kallar på honom. Kommer bli så tomt när han åker hem till sig. Vill så gärna skaffa mig en tok katt nu när vi flyttar och jobbar på det.  Efter jobbet ska jag hem å mysa lite innan Träningen börjar. Dubbelpass idag igen för till helgen hinner jg inte.


Ännu ett dygn har gått

img_0359 (MMS)

19 dagar kvar till vi blir ägare av en lägenhet. 2 dagar kvar till slutbesiktningen. Mycket dom händer efter att vi flyttat. Fått reda på att Annie kommer i maj med !!!! Wiiiii


God natt allihopa

img_0365 (MMS)

Så trött... Med Musse i knät släcker vi nu lampan.  Natti natti.


Drömmande katt

img_0367 (MMS)

Mons har somnat. Ligger med ena benet över min arm vilket han säkert bara tycker  e bra för då måste jag klappa honom på magen. Han ligger och rycker i kroppen och smackar med tungan. Tungan hänger nu ut och andas djupt . Drar mig för att sticka till gymmet. Vill ute lämna honom men måste. 2 pass ska utföras. Step 2 och core bosu. Back 9 o'clock!!


Långpromenad i Örgryte

img_5249 (MMS)

Gick i skogen och där var det snö och is på marken. Det som gömms i snö kommer upp i tö. Så galet mycke hundbajs !!! Varför plockar man inte upp det! Så himla äckligt!!


soon the girls are reunited again

Foto: en av alla girls night out en vardag tillsammans med söta flickor
Fotograf och kollage: Lina



Fått reda på att Anna Linn, som i skrivandestund befinner sig i Budapest och pluggar, snart kommer hem för att besöka oss. Snart betyder egentligen inom en vecka..
Inga är gladare än jag och Lina Sun.

Länge sen vi sågs (läs 2 månader) och hoppas på att ni kan ha en "lugn" girls night out och sitta på en pub och bara mysa tillsammans. Prata om förr i tiden när vi sågs i början.

Tillsammans kan vi skaka Göteborg!

 


Tvättstuga

img_0360 (MMS)

Ledig idag. Nu: ner till tvättstugan. Kommer btw ÄLSKA att vi har en egen tvätt maskin om 3 veckor.  Sen: ut på lång prommenad och städa när jag kommer hem. Visning imorgon


2 timmar på Ikea

img_0357 (MMS)

Skriker av glädje. Vill flytta NU! Men måste vänta 3 veckor till... Men älskar att gå på Ikea !


Klias på magen är bäst!!!

img_0337 (MMS)


Kattmysen

img_0328 (MMS)

Hemkommen från jobbet och är ombytt för att åka till Ikea . Väntar på att bli upphämtad. Medan jag väntar så myser vi så klart :)


Fantastiskt välkomnande!

img_0317 (MMS)

Blev mött i dörren och förd direkt till sängen :) nu ligger han å spinner jämte mig!


Vill hem till dig

img_0277 (MMS)

Sitter på jobbet. Längtar hem till lägenheten. Bädda ner mig i sängen och sätta på en film å mysa med dig :)


No subject1

img_0273 (MMS)

Love


No subject1

img_0112 (MMS)

You and me for 6 days!


No subject1

img_0268 (MMS)

Äntligen! Den där bilen har stått där hela vintern. Inte rörts en cm. Nu när snön försvinner ska den bort. Upp på Blocket. Ingen stress! Parkeringen går bara ut om 2 veckor ;)


död råtta

img_0270 (MMS)

Söta djur hittades under vår 1 timmes prommenad. Nu har vi Måns hemma och sitter i bilen för att storhandla innan jobbet.


No subject1

img_0267 (MMS)

BLOGG nu: Tvingar ut oss på en långprommis i underbara solen!


kattvakt!


Idag ska vi få besök av älsklings musse... Ingen längtar mer än mig. Hon är så underbar och jag behöver lite kärlek från honom. Massa mys kommer det att vara... Vi får ha honom tills på torsdag! UNDERBART!

Just nu försöke jag tvinga med mig prinsen ut på en prommenad. Körde skivstång igår och de känns massa i kroppen...

fredagen den 19 mars 2010

vaknade innan klockan ringde och var hur pigg som helst.
Hur funkar det? man ska inte vara pigg 06:10 när man bara sovit 6 timmar. Men upp skuttade jag och på med sminket innan jag skulle till jobbet.

Jobb fram till klockan 15:00. Mysigt coh vill bara krama alla mina jobbarkompisar som är så söta. Trotts att jag vart ett neggo (kanske fortfarande lite kvar i mig) så får se mig att le. Underbara!

Direkt efter jobbet gick jag hem till prinsen.  Myste lite innan han började spela dataspel och då begav jag mig till gymmet. Sprang på bandet (hör ochhäpna. Orkade inte de förr i tiden utan powerwalkade bara) för att sen köra skivstång i en timme. Brukar alltid välja samma vikt men idag kände jag att jag bara ville slita ut mig och snacka om att jag var slutkörd efter passset. Benen och armarna skakade att de knappt gick att gå hem.

Nu sitter jag här ruffsig i håret, utan smink, nylackad på naglarna och bodylotion håller på att gojsa in sig i huden. Väntar på prinsen som ska komma hem efter sin träning så att vi kan ha lite VI-tid tillsammans. Se på film coh KANSKE snaska i sig något gott. hmmmm.

om jag är en bra flickvän så knatar jag till affären coh köper något så han blir glad men jag är nog inte så bra egentligen ;)

Fisen Elsa


-Vill ni inte leka med mig???

-JO DU VILL LEKA MED MIG!


När jag var hemma i Halmstad i början av veckan hälsade jag på Syster Yster. Super härligt att komma hem till de som vanligt. Så glad att jag har henne och även om vi inte hörs så ofta så vet jag att hon finns där.

När man besöker min syster kan man inte låta bli att lägga märke till fismonstret Elsa. Om man nu (mot förmodan) inte skulle se denna varelse som äslar att vara i centrum och att busa så känner men lukten av henne ibland. Men är hon inte hur underbar som helst!??? Se bara på henne. LOVELY!

25 dagar kvar!

 

Vi var på tillvalsbesiktning förra veckan och kolla så att våra tillval var ok. De hade gjort lite fel men de rättar tills det innan vi flyttar in.

 

T J U G O F E M   D A G A R   K V A R !

 

Som jag längtar! Bilden ovenför visar hur det såg ut förra veckan när vi tittade till lägenheten. Några hus är redan klara och snart är det vår hur. Ska bli hur underbart som helst och till helgen så ska vi till ikea och handla lite smått och gott. Lite onödigt kanke för då får vi bara flytta mer saker men kan inte hålla mgi. Presentkorten vi fick i julklapp bränner hål i lådan i garderoben om vi inte utnyttjar de snart :)


mojiito med freddski


Vart ju i sthlm i helgen. Så himla glad att jag hann träffa Fredika. Pluggade i Båstad tillsammans och har praktiken och jobbet på Kreta tillsammans. Inte träffat henne sen 2008 så eftermiddagen med henne betyde jätte mycket för mig. Hoppas på att jag kan komma upp och hälsa på henne i sommar.

SÖTNOS!


baby me



Tttade på kort när jag var hemma hos mammisen.
herrejissanes vad liten jag vart :)


ikea ikea ikea ikea


på ikea i Helsingborg


I julklapp fick vi lite presentkort på Ikea och nu när vi flyttar om3½ vecka. så blir det snart att handla upp alla pengar. I tisdags så blev det en lite runda i Helsingborg. Till helgen ska vi vara kattvakt och med det ansvaret så medföljer att vi får låna svärfars bil. Då blir det besök på Ikea här i Göteborg. ME LIKE!


paket på posten


i Hstad hos mamma


NÄr jag var hemma hos mamma förra veckan hämtade jag ut ett paket. Fått hem duschcreme från dove. Testat de nu i liet mer än en vecka / och de var lovat att man skulle se resultat efter 7 dagar)

Vet inte om jag inbillar mig eller vad men tycker faktiskt att kunden har blivit bättre. De säger att huden blivit jämnare. Huden har iallafall blivit mjukare och den har fått mer fukt. Får fortsätta använda den så får vi se om jag får en härlig lyster till sommaren ;)

i Lund...

-6664f0528be55ff2bad182d9c95a00a.png

Kolla varifrån!

i Lund nu. Tror jag lämnar in mamma här istället . Moahahahahahaha


Emma 25 år


Bilder från Emmas fest tagna med hennes kamera



Var i stockholm på karlsson och co.
33 st tog sig dit från hela Sverige coh gjorde verkligen hennes 25års fest.
Gamla båstadkompisar och nya träffades. Åt mat, drack och dansade.

Igår måddes det bra emn sliten vart jg allt då vi kom hem vid 4 snåret på morgonen (och Anna-Lena är känd för att smyga hem vid 2 tiden då hon nästan somnar)

Tack för en toppen helg Emma och att jag fick dela säng med dig!


saknar min prins


Foto: Lina
Titel: unknown



Kanske inte den mest charmigaste bilden på mig men alla kan inte bli lyckade ;)

Saknar min Henrik.

Massa faktiskt.

Den senaste månaden har det inte blitt av så mycket att vi har setts. Vart i Oslo båda två men på olika håll. Denn ahelgen vart det stockholm för mig och stöten för honom. Förra helgen så jobbade jag sen åkte jag hem till mamma. Men hoppas att det blir mer framöver. Längtar tills vi flyttar in i vår nya lägenhet (om mindreän en månad). Då blir det massa mys! Massa sol på balkongen!

frånvaron är stor. . .


Foto: favvo Lina
Titel : Hunrgig som en varg




Måste säg att frånvaron är riktigt stor här inne. Bloggen är inget som prioriteras i stundens stressiga tillvaro. Nu är jag i skrivande stund hemma hos pappisen. Fick en härlig sovmorgon till kl 10:00 sen runt lunch var det att åka iväg och käka ute.

Kände att jag inte kunde sitta inne en fantastisk dag som denna så tog en prommenad vid havet i en timme. Underbart! Önskar jag fick möjlighet till det lite oftare vilket är omöjligt då jag inte bor vid havet i Göteborg. Härligt att streesa ner, känna solen i ansiktet coh låta tankarna vandra.

Senare i eftermiddag ska jag hälsa på systeryster - LOVELY!
och sen blir det at siva hemma hos mamma då vi ska ner till Lund imorgon för att gå igenom lite info om cellgifter. Kommer hem sent till Göteborg imorogn och börjar jobba sen tidigt på onsdag.

Hade en fantastisk helg i stockholm och glad att jag åkte upp. Bilder kommer när jagkommer hem :)


Fredrika -check Underbart...

0-23149734bed3daa48f91f273d0b7f4cd.png

Kolla varifrån!

Fredrika -check

Underbart att träffa henne. Käkat i stan och sitter nu på Dubliner med 1a mojiiton framför mig. 

Stockholm är ganska ok:) 


2 timmar...

0-65138491a428e4a4036d8224204712a5.png

Kolla varifrån!

2 timmar senare sitter vi fortfarande i bilen mot estockolmo. Tjatat hål i killarnas öron om att magen önskar mat men inte sett något ställe ( läs donkisen) sen vi lämnade Göteborg. 

Helt slut efter en stressig men fantastiskt givande  dag på jobbet. Stressen som legat och tryckt runt hjärtat (?) börjar släppa och ångesten känns inte just nu. För ung för stress men det är mitt eget fel. Nu nalkas de semester i huvudstaden som sen fortsätter ner till Halmstad på söndag. 

Härligt. 

Dock saknar jag dig Henrik! Får planera in en vi dag snart. Ska skaffa mig tid till den underbaraste i världen! 


nu blir...

0692818933060718085299f50beab0c6.png

Kolla varifrån!

nu blir jag lämnad


tittut

orkar inte så mycket nu förtiden.

Hoppas på en fantastisk helg i Stockholm. Prinsen lämnar mig idag för att åka till Stöten på omestämd tid.
Men max en vecka beroende på hur det har de där uppe. Avis men inget jag väljer att lägga pengarna på i studens kris.

Istället ska jag nu ta en timmes prommenad här i Göteborg. Ska möte upp Lina vid kl 11 för att mysa tillsammans. Sen tillbaka för att jobba i eftermiddag.

Over and out!

solen skiner...

31f4e87fdce6e176071d34fa52f3006f.png

Kolla varifrån!

solen skiner i Göteborg! Underbart! Möts snart upp av prinsen och vi ska se på vårt nya hem. Inflyttning om en månad!


2 dygn i Halmstad




Mysigt det vart här hos mammi. Möttes i söndags och belv bjuden på god middag. Somnade med mamma i den stora sängen halv pratandes och halv sovandes.

Vaknade upp imorse och gick på en prommenad in till stan för att äta frulle. Vidare runt för att inhanla lite måste bland annat nya leggings då jag förstörde mina favoriter i fredags, linsvätska och lipsyl.

Mamma är så söt. När jag tog mina leggnings och skulle betala dem i kassan frågade kassören:
-du vet väl att du kan få 3 betala för 2 av dessa??

Jag tänker:
-vadå jag behöver inte mer än ett par..

Mamma tänker direkt:
-Här kan vi tjäna pengar!

Hittar tyvärr inga fler i rätt stoorlek så jag fick bara med mig de jag skulle köpa från början. Men gillade mammas sätt att tänka. :)

Nu sitter vi här och tittar på tv. Mysigt. Snart blir det american idol och sen i sängen.
Upp hyffsat tidigt imorgon då bussen går 10:05.

Ha de gött hej!


i hstad

det har vart stilla här nu. en helg som inte blev som jag planerade sen så har jag spenderat 2 dygn nere hos mammisen. Hade ett paket som jag var tvungen att hämta ut senast idag så det var bara att masa sig ner

imorgon bär det av hem.

Ska möta upp prinsen och titta på lägenheten tillsamman. ÄNTLIGEN!

idag: till...

6d3c4e9a9ce7780025246213cfba85f5.png

 


 

idag: till mammisen!

 


vill tacka...

0-3d407bfaf8d91d519fd39b86af80a86a.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vill tacka Karin för igår. Blir inte alltid som planerat.

 


man ska...

55409d780346445d883e48b563d91234.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

man ska ha kul på jobbet. Renata busar med chokladen

 


dax att...

0d9bee750a9438791282c64f0502dbef.png

dax att bädda ner sig. Ingen hemma mer än mig. Och de ballerina kladdkakorna jag längtade efter ligger redan i en annan mage. Grrrr


mobilblogg - berg och dalbana

3167b0488e34fa1c6d46111d1ac5d4ce.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

livet är som en berg-o-dalbana. Min bana brukar mest gå upp. För det mesta positiv och full av energi. Känns som om jag kommit ner i en svacka nu. Ingen energi till något. Hoppas det bär upp igen för det här är inget kul. Får omge mig med massa positiva människor så brukar det gå bra. Imorgon så ska vi se på vår nya lägenhet och sen ut och fuldansa med karin. Det måste ge mig lite energi i alla fall

 


handelspuben

545b4bf30638649c2c84b5f5cefeb022.png

skulle gått på ett step pass ikväll. Var helt slut efter att jg knappt kunnat sova på hela natten å gå upp tidigt för att jobba så avbokade. Nu står jag på Handelspuben och tittar på folket. Lagom ensam men förvirrad men tar en tur inom gymmet innan jobbet imorgon istället 


töa töa töa töa!


Bild: i varberg för någon helg sen




Idag har det verkligen vart helt underbart i Göteborg.
Mycket av den snön som låg på marken är borta och kvar är det massa sten och torr mark.  Solen sken som in i bara denn. Underbart! Hemkommen från en kväll på jobbet.  Fastnade som vanligt hos Monica. Tiden brukar rinna iväg när hon kommer så stannar ofta några minuter extra på jobbet.

Nu är det American Idol och sen läggdax. Upp tidigt imorgon. Då är det Step dax efter jobbet. LÄNGTAR!!!

bikt:

Anna-Lena har gjort det igen.

Hatar att det händer samtidigt som jag ÄLSKAR själva känslan när det är gjort.

S H O P P I N G !
Jag har blivit beroende. Vi har precis börjat på mars månad och det är 3 veckor (om inte mer) tills lönen trillar in på kontot. Precis vart i Oslo, hade för mycket räkningar denna månaden, ska till Stockholm nästa helg samt att det kommer bli 2 vändor ner till Halmstad denna månaden. Hur tusan ska det gå ihop när pengarna redan är slut??

Kommer på mig själv att titta på kläder på internet. De sista 3 (eller kanske 4) beställningarna satt som en smäck och vill bara klicka i fler kläder. Men måste snäll vänta till nästa månad om jag ens har råd med det då. Nästa månad är sista månaden som jag kan spara till lägenheten. Sen får vi nycklarna den 12 april.

Hade en period för några år sen där jag var riktigt fast i denn ashoppingen. men den känslan över hur bra det sitter går inte att förklara. Lycklig!

Men nu måste jag skärpa mig. Bara det att våren gör att amn blir sugen på nya fräscha kläder. Speciellt när min träning visar att det händer lite.

älskade sol vad vi har saknat dig.



Var så sliten igår efter massa timmar på bussen från Oslo att jag avbokade stepen på gymmet och bara slappade. Vart lite lat i helgen med att röra på mig så bestämde mig för attinte ta bussen och spår vagnen till cafet imorse utan gick i solen. Hså underbart!

Nu börjar jag känna mig lite rastlös så det ska bli underbart att steppa imorgon på gymmet!!

Cant wait!


VÅREN ÄR HÄR!


Bild: från Oslo i lördags



Sååå underbart att bli väckt av solen en kvart innan man ska upp och bara ligga och dra sig. Sen snabbt ner till tvättstugan coh slänga in en tvätt som är klar lagom till att jag ska gå ner till torget och käka frulle med Linnea kl 09:00.

Så härligt att se henne igen! Det var i och för sig bara en månad sen jag var i Örebro å hälsade på men ändå. Mycket händer som vi inte  uppdaterat varann på. Just nu så ska vi planera en reunion med gamla gänget från skolan. Får se hur det går för att få ihop 4 människor som bor runt omkring i hela landet är inte det lättaste ska jag säg. Inte träffat de andra två sen juni och oktober 2008. Fyy att det får LOV att gå så lång tid mellan dejterna.

Snart är det jobb igen. 1a dagen på 6dagars kneget. Så mycket som händer denna veckan så det ska bli himla ul. På fredags är det tillvalsbesiktning på lägenheten så vi får se hur den har blivit. ÄLSKAR DET!!!


Älsklings gumman!



Bilder: Vackra Nikki
Tusen tusen tack för den fantastiska helg jag fick med dig!
Du ger så mycket av dig själv och hoppas du hade lika kul som jag.  Glad att vi hittade tillbaka till varandra efter högstadiet. You and me forever!


 

 

 


den vackra lägenhten jag bodde i under helgen



Mariell sov på loftet och vi bodde en trappa ner. Sååå mysigt. Älskar stora fönster.


Dag efter alla tokerier i Oslo

Nikki hade bjudit hem sina arbetskamrater på mat igår (söndag) så hon spenderade dagen med att städa lägnheten och laga mat medans jag och charlotte låg avslagna på soffan (va duktig hon är). Jag kompenserade min lathet med att göra kladdmuffins till hennes gäster.

Baka baka liten kaka - mycket uppskattat av middagsgästerna.

Nikkis kombo Mariell skulle på jobbfest söndagen. Hann inte träffa henne innan jag åkte imorse men kan tänka mig att hon mår lika bra som vi gjorde igår.

Roade mig med att titta ut på alla norrmän som grävde ut sina bilar (snöade hela lördagen). De som inte hade skyfflar tog till andra medel. Den här tyckde det var en bra ide att använda en spann... Vi stog i fönstret coh skrattade mest :)


lördagkvällen i Oslo

Vi fick besök av Nikkis jobbarkompis Charlotte som praktiskt taget bodde i lägenheten under min vistelse vilket var hur mysigt som helt. Hon var så himla söt och bubblande glad coh pratig som mig att vi 3 fick en jätte bra helg tillsammans.
Från början så skulle bara jack och Nikki ut så Charlotte vart sjuk i siste men efter några glad vin så hade vi övertalat henne :)



Jag


Nikki


Mer vin till charlotte...

... sen var det dax att sminka henne...

... och fixa håret innan hon var redo för att göra Oslo.


Hade så fantastiskt roligt med er tjejer och det var precis vad jag behövde. Släppa loss och bara vara mig själv. Släppa taget om all stress och oro.

Dock vaknade jag upp och mådde sisådär på söndagen men alla skratten vi haft tillsammans var absolut värt det!


En lördag eftermiddag i Oslo

 


Bild: Vänner som ses över lite mat



Prinsen och hans vänner skulle också spendera helgen i Oslo (dock inte med oss) men vi mötte upp killarna när de kom fram för att käka lite mat på älskade Egons.

Söta Linn Helen mötte upp oss med så vi fick ses lite under helgen.  Hon följde med oss hem en snabbis innan hon skulle vidare då hon hade andra planer för lördags kvällen. Men glad qatt hon tog sig tid för att möta oss en liten stund även om det bliv lite hastigt att jag kom upp.  När hon gick började vi förbereda oss för kvällens fest.


outfit för utgång en lördag i Oslo Land

Min ex-kombo Nikki har fått en av guds gåvor. Hon är så himla bra på att fixa hår. Sa att jag ville ha det slarvlig uppsatt och VIPS på 15 minuter sitter man där och känner sig hur läcker som helst! Fick precis en utgång som jag ville ha (-minus huvudvärken dagen efter)


Slarvigt uppsatt och slappa kläder var perfekt för kvällens åtgång.

Nytt linne från Bubbleroom satt perfekt i ryggen

Lagom smink
 och nya örhängen från Nelly

Och en härlig uppsättning av Nikki


härligt. Stoppad...

735ad03e08f025e8d3113ca897f970b7.png

Kolla varifrån!

härligt. Stoppad i svenska tullen FRÅN Norge. Aldrig hänt. Gick av bussen och tog mina saker ur bagaget. Tur att man inte hade någon 3liters bag in Box i väskan.