borta



Foton: från Liseberg i söndags tillsammans med mammisarna och prinsens syster (Plippis foton)



Sen i fredags när vi fick resa å att den efterlängtade resan till Filippinerna i 3 veckor inte blev av så har vi vart inne i en suddig värld. Prinsen blev försenad med sitt hemtenta plugg och satt 3 dagar i rad och skrev för att bli klar och jag fick tillbringa 4 dagar i rad i Göteborgstad för att inhandla julklappar som var tänkta att inhandlas under resan.

Det har äntligen gått in för oss att vi inte kommer att kunna komma iväg och nu kämpar vi bara med att kunna få pengarna tillbaka men kampen har uppehåll nu under julhelgen. Sista minuten finns det verkligen inte gått om men vi försöker ha is i magen så att det kanske kan bli någon vecka i värmen iallafall. Men det ser inte ljust ut.

Mammisen var i Göteborg i söndags. Jul på Liseberg stod på schemat. Svinkallt att vi gav upp efter någon timme och gick vidare till Hard Rock för att äta mat. Tokigare sällskap än vi har de nog inte träffat. *ler*

Nu befinner vi oss i Halmstad. Firat jl med systeryster igår. En super trevlig jul och precis så mycket skratt som behövdes för att julen inte skulle kännas allt för dyster.

Livet går vidare. . .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback