gnistrande vinterdag i Oslo



Det blev bara en snabbis på badhuset. Inte alls så romantiskt som de va tänkt. Kändes mest som en byggarbetsplats och de vart inte ens klart. Vi var där i 20 minuter sen stack vi. Gratis dusch iallafall. Sen tog vi en tur i bilen för att kolla in Grefsenkollen som ligger bakom vårt hus. Så många mysiga lägenheter. =)

Sitter och ska snart börja fixa mig inför kvällen. Ska bli jätte spännande. Problemet med kläder har kommit igen. Fattar inte. TYcker jag har så mycket kläder men inget passar just nu....INGET!

Vädert är fanastiskt här i Oslo. solen skiner och de börjar kännas som om våren kanske vill titta förbi för solen är riktigt varm. Om de inte vore för den 0,5 meter höga snön så. . .


Kommentarer
Postat av: Linda

Häääj!



fasiken va mysigt du verka ha de i Norge!

Skicka hit lite snö e du snäll,du ha ju så mkt ändåååå..här i halmstad e de kallt,ingen snö direkt =(



Fasiken va snygga bilderna blir när du lagt upp dem..e det någe program i bloggen el va e det för bildprogram du anv?niceigt!



Ha de bäst,take care!



kraaam linda almgren

2009-02-18 @ 11:53:59
Postat av: Anna-Lena

vilka bilder tänker du på då? visste inte att de blev så bra kvalle=) bra. tänker du på headern? eller ???



sänder gärna lite snö till dig. börjar bli trött på de. slask å gägga kommer det att bli om några veckor när det börjar smälta... och ingen kram snö så att man kan leka med den tyvärr-- kraaaaaaaaaaaam


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback