happy new year!

För att fira in det nya året, 2011, åkte vi 4 mil in till Illoillo och bodde på samma hotell vi alltid bott på när vi är och hälsar på släkten, Hotel Del Rio. Skulle ändå åka tidigt till en turistö, Boracay, så vi skulle ta bussen kl 07:00 så det var lika bra att bo där kände vi. "Lyxa till det".

Som alla andra år så hade de en nyårsbuffe. För 400 peso (64 kr!) fick vi äta hur mycket vi ville. Det fanns flera olika stationer att välja mellan och mitt favoritbord var desserbordet. Så mycket olika godbitar att jag inte kunde låta bli det.



Innan buffen. Som typiska filippiner så tar man kort framför julgranen.


Vid 20:00 varje kväll började jag och Henrik känna oss trötta och vi kämpade hela tiden men att försöka vara vakna med för det mesta så somnade vi 22:00. Det var inte mycket lättare på nyårsafton.Då vi vart vana vid alla släktingar runt omkring oss med deras tokerier så blev den lugna hotellmiljön lite sövande. Vi 4 satt och kämpade redan vid 21:00 med att hålla ögonen öppna. Men när klockan närmade sig tolvslaget (fast då var klockan bara 17:00 i Sverige)släktes alla lampor på hotellet och himlen lystes upp med fantastiska fyverkerier. i 15 minuter höll det på. Underbart!

Efter att showen var slut var det 4 trötta svenskar som sakta gick tillbaka till sina rum...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback