Fotosession

I Orsa i förra veckan. Kameran gick vild. Dock bara 300 bilder men kul hade vi.

Tokflickor!
Tack för firandet igår. Som vanligt så hade vi galet kul. Visste att ni om någon skulle få mig att glömma omvärlden och bara se tokerier för en kväll. Fantastiskt att man kan träffa några tjejer och bara klicka direkt. Glad att ni finns. Nästa helg blir de SingStar! Det kanske hinns med ett pyjamas party?! Då ska födelsedagspresenten användas.


Kommentarer
Postat av: Linn

Girls girls girls!

Hade svinigt kul på ditt partaj AL, som alltid när du o Lina sun e nära!

Pyamas-party i veckan låter ganska troligt.. kör mamma till Skåne idag så hon kan spendera tid med morfar och så att jag får träffa honom några timmar iaf.. han orkar inte två personer i en vecka så jag åker hem redan i eftermiddag!

Nu blev detta ett långt inlägg.. bajj man e!

Tänker på dig, finns här för dig! Ha det asgött i Halmstad!

POK

2009-10-04 @ 09:16:32
Postat av: Lina-Sun

Girls just wanna have fun...

Ja instämmer och tackar för en fantastisk afton, men det är ju som nämnt inget ovanligt tillsammans med er underbara tjejer, ser fram emot nästa sammandrabbning då ska grannarna skrämmas ur huset med hjälp av lite falskt ylande...hehe gött ska det bli! Al du vet vart jag finns ifall du behöver mig! Många snuskiga kramar /porrlina

2009-10-05 @ 13:29:10
Postat av: Anna-Lena

2009-10-05 @ 16:39:48
Postat av: Anna-Lena

nästa gång.. grrr. då ska vi se vem där är som är bäst på att sjunga.. antagligen inte jag efter att jag har hört era två skråla. men kan iallafall göra mitt bästa. Ses snart tokar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback